Stäng meddelande

Förskollärare till storbarnsavdelning


Arbetsuppgifter

Närvarande i arbetet med barn. Vi söker dig som vill vara med och skapa - trygga pedagogiska miljöer för barn - förutsättningar för undervisning i förskolan - ett systematiskt kvalitetsarbete - motiverar arbetslaget med kompetens och gemensam syn på uppdraget.

Kvalifikationer

Legitimerad förskollärare

Arbetsplatsen

Förskolan Kärrspiran ingår i Södra Tumba förskoleområde. Kärrspiran är en förskola med 11 avdelningar som ligger i anslutning till skogen i ett villaområde. Vi söker en engagerad förskollärare som driver utveckling av de pedagogiska miljöerna med fokus på undervisning i förskolan. Du kommer ingå i områdets nätverk och förskollärargrupp. Vi erbjuder utökad planeringstid för förskollärare.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Efter överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Christel Bäckström, Rektor

E-post: christel.backstrom@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-11-03

Ange referensnummer: A891080 - Kopia


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019