Stäng meddelande

Förskollärare/Lärare till förskoleklass


Om arbetsplatsen

Skogsbacksskolan är en fin liten F-3 skola där vi undervisar cirka 170 elever i ljusa, fina och fräscha lokaler med naturen som närmsta granne, belägen i Tumba, Botkyrka kommun. Vi har en stor nyrenoverad skolgård där det finns flertalet pedagogiskt utformade ytor som ger möjlighet till inbjudande aktiviteter. Vi jobbar aktivt med rastaktiviteter och rörelseglädje. Skolan är organiserad i team. På Skogsbacksskolan ställs det positiva och höga förväntningar på eleverna. Alla elever ges möjlighet att utvecklas efter sin förmåga. Här blir alla elever sedda och vi väljer aktivt att fokusera på det positiva. Det, tillsammans med lyhörda pedagoger som professionellt möter elevernas behov, borgar för att eleverna ges en skolgång av god kvalité.

Arbetsuppgifter

Vi söker en engagerad lärare för undervisning och mentorskap till förskoleklass för tillträde augusti 2020. Enheten arbetar utifrån ett team-tänk vilket betyder att alla som är knutna till ett team träffas för regelbundna möten. Pedagogerna på skolan präglas av kollegialt samarbete och stort engagemang för elevers lärande och utveckling. Du motiverar och skapar engagemang för att öka elevernas lust och intresse för lärandet. Du är flexibel, har en positiv elevsyn, är lösningsinriktad och tycker om att vara i ständig utveckling och i ett ständigt lärande. Du bidrar till att elever mår bra och känner sig trygga. Du ser varje elev som en individ och utgår från varje elevs förutsättningar. En god kontakt med kollegor, elever och vårdnadshavare ser vi som självklara. Även att du har ett tydligt ledarskap!

Kvalifikationer

Du har lärarexamen med relevant inriktning. Du har en klar pedagogisk insikt och har förmåga att omsätta läroplanens mål i ditt arbete. Du är en närvarande pedagog som utmanar och stimulerar eleverna till utveckling. En stark tro på samarbete som en framgångsfaktor för den pedagogiska utvecklingen är en självklarhet för dig. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med flerspråkiga elever och ser flerspråkighet som en tillgång. Meriterande är att kunna uppvisa goda pedagogiska resultat.

Övrigt

Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid,

Tillträde: Tillträde 2020-08-12 under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk internt.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Carina Blixt, T.f rektor

Mobil: 072-450 59 13

Telefon: 072-450 59 13

E-post: carina.blixt1@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Kerstin Skillstedt, Lärare

E-post: kerstin.skillstedt@botkyrka.se


Sista ansökningsdatum: 2020-05-25

Ange referensnummer: A947910 - Kopia (2)


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2020