Stäng meddelande

Vi söker en lärare i Idrott och hälsa till vårt positiva gäng!


Arbetsuppgifter

Vi söker nu en engagerad idrottslärare med lust för ämnesutveckling och kollegialt samarbete. Tjänsten innebär också viss undervisning på vår nystartade inrikting inom barn- och fritidsprogrammet. Du kommer ingå i ett engagerat och positivt arbetslag där kollegialt lärande är en självklarhet. Skolans lantliga läge inbjuder till många fina utomhusaktiviteter. Du kommer arbeta i en skola där vi från skolstart låter eleverna veta att artighet, ordning och reda främjar såväl studier som yrkesliv.

Kvalifikationer

Du har relevant utbildning och är examinerad/legitimerad. Du är väl insatt i gymnasieskolans uppdrag och dess styrdokument. Du är strukturerad och tydlig i kommunikation med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har förmågan att stimulera elevernas intresse och stärka deras självkänsla. Du har god kännedom om digitala hjälpmedel och IKT:s kompensatoriska möjligheter. Du är arbetslagsinriktad och trygg med att dela med dig av dina kunskaper. Meriterande är - om du har erfarenhet från att arbeta på gymnasieskolans yrkesprogram och introduktionsprogram. - om du har arbetat med flerspråkiga elever Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. På Skyttbrinks gymnasium går det idag cirka 200 elever. I våra vackra, nyrenoverade lokaler i lantlig miljö bedrivs undervisning inom programmen Bygg- och anläggning, Barn- och fritid samt inom två introduktionsprogram: språkintroduktion och vårt omtalade fordonsprogram Speed Shop. Skyttbrink blev i juni 2017 Botkyrkas fjärde gymnasieskola, efter att tidigare ha legat under Tumba gymnasium. På skolan finns det ett välfungerande arbetslag bestående av 15 engagerande pedagoger som när de själva får beskriva sin arbetsplats gör det enligt följande: Mycket glädje och högt i tak där vi alla är hjälpsamma och delger varandras kunskaper. Ledningsgruppen består av rektor, biträdande rektor, programlagsledare och intendent. Med goda resultat och attraktiva utbildningar befinner sig Skyttbrink i en expansiv fas.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde: Vid läsårsstart eller efter överenskommelse.

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Christer Vestergren, Rektor

Mobil: 0708861611

Telefon: 0708861611

E-post: christer.vestergren@botkyrka.se


Rosemarie kassman Krishnaswamy, biträdande rektor

Telefon: 072-4525639

E-post: rosemarie.kassman.krishnaswamy@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-08-21

Ange referensnummer: A756987 - Kopia (4)


Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019