Störningsinformation:
Vattenläcka på Katrinebergsvägen i Tullinge
Dölj meddelande
Stäng meddelande

Hammerstaskolan söker lärare till åk 1-3


Om arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Hammerstaskolan, som är en tvåparallellig F-9 skola, ligger naturskönt uppe på Eriksbergsåsen och är omgiven av grönområden med gångavstånd till tunnelbana och bussar. På skolan arbetar ett härligt gäng som har höga förväntningar på sig själva, varandra och våra elever.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i vårt arbetslag kring åk F-3 och ha huvudansvaret för en klass. Du kommer att jobba tillsammans med legitimerade lärare och samverkanspersonal. Som stöd till dig och ditt arbetslag har vi ett välorganiserat EHT-team med speciallärare, kurator, skolsköterska och trygghetsteam.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i åk 1-3. Vi ser att du är en tydlig pedagogisk ledare som arbetar strukturerat, lustfyllt och med en vilja att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du bedriver en modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev. Du har höga förväntningar på eleverna, medarbetarna och dig själv. Tjänsten är i nuläget ett vikariat under höstterminen på grund av föräldraledig personal och det kommer eventuellt att finnas möjlighet till förlängning av tjänsten.

Övrigt

Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde till höstterminens start 2020-08-12.

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Sara Nordquist, Bitr. rektor

Telefon: 070-8891968

E-post: sara.nordquist@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Evangalin Fernando (LR), Lärare

E-post: evangalin.fernando@botkyrka.se


Sista ansökningsdatum: 2020-05-25

Ange referensnummer: A953723


Varmt välkommen med din ansökan! Tjänstetillsättning sker löpande under ansökningstiden. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2020