Stäng meddelande

Lärare engelska åk 5-6, Malmsjö skola


Arbetsuppgifter

Du kommer undervisa i engelska i årskurs 5-6. Det ingår även viss undervisning i språkval EN. Det är önskvärt att du även kan undervisa i SV/SO. I tjänsten ingår mentorskap. Kreativ och god undervisning i klasserna är naturligtvis viktigast men vi ser gärna även att du känner dig hemma med och kan ha ett gott mentorskap tillsammans med dina kollegor i arbetslaget. Vi kommer arbeta systematiskt med kollegialt lärande och formativ bedömning. Vi arbetar aktivt med trygghet och studiero. Vi arbetar för ett lösningsfokuserat förhållningssätt och ett lågaffektivt bemötande.

Kvalifikationer

Vi söker lärare i EN för åk 4-9. Det är önskvärt att du även kan undervisa i SV/SO. Det är meriterande om du har lärarlegitimation. Du har digital kompetens och är van att arbeta tillsammans med eleverna i olika digitala miljöer. Då vi har ett tätt samarbete i arbetslagen och mellan lärarna på skolan lägger vi stor vikt vid din samarbetsförmåga samt att du är flexibel och kan anpassa dig utifrån ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Vi ser också att du har ett intresse av att löpande utveckla undervisningen tillsammans med dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetsplatsen

Malmsjö skola är en F-9 skola med ca 460 elever belägen vid Malmsjön och med närhet till vackra naturområden. Med sitt läge i utkanten av Botkyrka kommun finns det väl fungerande kommunikation och närhet till Tumba, Södertälje och Nynäshamn. Våra engagerade lärare har höga förväntningar på eleverna och arbetar för att skapa en kreativ och positiv lärmiljö. Vi är väldigt stolta över vår skola och arbetar med att utveckla hela skolans vardag till att bli en positiv, stödjande och främjande miljö för hälsa och lärande. Malmsjö skola har renoverade lokaler med många kringutrymmen som ger en unik möjlighet att skapa pedagogiskt samarbete.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Johnna Gilljam, Rektor

E-post: johnna.gilljam@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-02-17

Ange referensnummer: 2019:1-9


Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018