Störningsinformation:
Vattenläcka på Katrinebergsvägen i Tullinge
Dölj meddelande
Stäng meddelande

Broängsskolan söker lärare mot fritidshem


Om arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Broängsskolan är en F-9-skola med ca 630 elever. Vi finns i Tumba, södra Botkyrka. Vi är en skola som många elever söker sig till, vilket vi självklart är väldigt glada för och vi har hög behörighetsgrad bland våra pedagoger. Vi lägger stor vikt vid ett gott bemötande i alla olika sammanhang och arbetar aktivt för ett positivt arbetsklimat. Dessutom har vi ett fantastiskt kök, god mat och härliga medarbetare!

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att du arbetar som samverkande i förskoleklass under skoldagen och på fritids efter skoldagen. Vi vill att du utvecklar och driver pedagogiskt arbete i vår fritidsverksamhet och det innebär att du behöver ha erfarenhet av att leda grupper i olika aktiviteter. Du ser som en stryka att arbeta i arbetslag och lockas av tanken att få arbeta tillsammans med andra kompetenta pedagoger. Du är lösningsfokuserad och har en positiv syn på uppdraget. Du arbetar målinriktat och har en god struktur i arbetet. Tjänsten är i första hand ett vikariat under läsåret 20/21 och en reservation finns att tjänsten kan behöva ges till någon som blir övertalig i kommunen.

Kvalifikationer

Utbildad och legitimerad lärare mot fritidshem

Övrigt

Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde:

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Magdalena Eberhardsson, Rektor

Mobil: 0705-579584

E-post: magdalena.eberhardsson@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2020-06-08

Ange referensnummer: A955712


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2020