Stäng meddelande

Förskollärare


Arbetsuppgifter

Som förskollärare driver du tillsammans med dina kollegor undervisningen tillsammans med barnen. I din roll ingår att planera, genomföra, utvärdera och utveckla den pedagogiska verksamheten i linje med gällande styrdokument. Du ska både enskilt och tillsammans med kollegorna organisera så att barnen får möjlighet att under hela dagen få vistas i meningsfulla sammanhang i både små och stora grupper. Vi arbetar aktivt med att utforma en lärmiljö som utmanar barnens läroprocesser samt inspirerar och väcker nyfikenhet till utforskande.

Kvalifikationer

• Du ska vara utbildad förskollärare med legitimation • Väl förtrogen med Lpfö18. • Tydlig ledare i din roll mot barn, kollegor och vårdnadshavare. • Du ska ha god kommunikationsförmåga och kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. • Samarbete, arbetsglädje och arbetsmoral är ledord för dig i din yrkesroll.

Arbetsplatsen

Förskolan Staren är belägen centralt i Alby, med fina skogsmiljöer runt hörnet. Staren består utav 9 avdelningar. Mångkultur och flerspråkighet berikar vår verksamhet. Vi arbetar intensivt med att ge varje barn förutsättningar att utveckla det svenska språket. Staren tillhör Alby Västra rektorsområde, där den gemensamma projektrubriken är "Vad lever och växer i Alby? Att vara flexibel, lyhörd och nyfiken anser vi vara "huvudingredienserna" för att upprätthålla arbetsglädjen på Staren.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Youssra Gatri Zoghlami, Biträdande Förskolechef

E-post: yousra.gatri.zoghlami@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-12-16

Ange referensnummer: A907807


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019