Stäng meddelande

Projektcontroller till mark- och exploateringsenheten


Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som projektcontroller handlar om att stötta projektledarna för exploaterings-projekt och utveckla det gemensamma arbetssättet, bland annat genom att: • Övergripande ansvara för inrapportering av den budgetuppföljning som regelbundet sker av samtliga exploateringsprojekt till kommunens ekonomienhet • Stötta projektledarna vid uppföljning och prognosarbete • Övergripande ansvara för fakturahantering i samtliga exploateringsprojekt • Stötta projektledare vid framtagande av budget, uppstart av exploateringsprojekt och underlag för avslut av projekten • Vara ekonomiskt ansvarig i de projekt där kommunen har externa projektledare samt stötta externa projektledare • Ta fram och utveckla nyckeltal för ekonomihanteringen och tidsplanering i projekten • Utveckla arbetssätt och bidra till förbättrade ekonomiprocesser • Omvärldsbevakning inom ditt ansvarsområde

Kvalifikationer

Vi söker dig som har: • Några års erfarenhet som controller med relevant högskoleutbildning, eller annan likvärdig utbildning. • Arbetat med projektekonomi. Det är meriterande med: • Kunskaper i de lagar och processer som styr exploateringsverksamheten. • Kunskaper inom fastighetsekonomi. Vi söker dig som är engagerad, strukturerad, duktig på att samarbeta och som vill ta ett stort eget ansvar. Vidare är du flexibel och har en god förmåga att kommunicera. Botkyrka kommuns ledord är: modig, öppen, energisk och ansvarstagande med medborgarens fokus. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med ca 93 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Vill du vara med och bygga framtidens Botkyrka? Mark- och exploateringsenheten ligger under samhällsbyggnadsförvaltningen och driver kommunens exploateringsprojekt. Vi söker nu en driven och engagerad projektcontroller som vill spela en central roll i kommunens samhällsutveckling. Enheten består av 10 medarbetare och du kommer tillsammans med gruppens projektledare utveckla Botkyrka kommuns exploateringsprojekt och dess ekonomiska processer.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse. Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut.

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Simon Aspenberg , Rekryterare, Ngenia

Mobil: 070 969 77 17

E-post: simon.aspenberg@ngenia.se


Carina Molin, Direktör, Samhällsbyggnadsförvaltning

Mobil: 0701806570

E-post: carina.molin@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Birgitta Persson , Sveriges ingenjörer

Telefon: 08-530 610 00

E-post: birgitta.persson@botkyrka.se


Sista ansökningsdatum: 2019-07-31

Ange referensnummer: sbf/2019:174


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019