Stäng meddelande

Lärare i trä och metallslöjd en termin ca 20%


Arbetsuppgifter

Undervisa årskurserna 3-5 i trä och metallslöjd vårterminen 2020. 4 lektioner a 80 minuter i veckan. Sedvanliga arbetsuppgifter som lärare i slöjd (enbart trä och metall denna termin). Till läsåret 20/21 söker vi en person som kan ha båda slöjdgrenarna och för en tillsvidareanställning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet Vi lägger stor vikt vid dina personliga förmågor och vi söker dig som: - är en trygg och stabil person som har en god förmåga att skapa förtroendefulla relationer till elever, kollegor och vårdnadshavare. - är väl förtrogen med styrdokumenten

Arbetsplatsen

Eklidsskolan ligger i Tullinge, 5 minuters promenad från pendeltågsstationen. På skolan går 225 elever i årskurserna F-5. Det är en liten skola där pedagogerna har ett nära samarbete för att alla elever ska utvecklas och trivas på skolan. Vi har höga förväntningar på elever och på oss själva och når fina resultat både i kunskaper, socialt och trygghet i våra mätningar. Det är en härlig stämning på skolan som de flesta känner av direkt när de kliver in på skolgården. Fokusområden för skolan är ökad rörelse för eleverna samt ökade kunskaper i specialpedagogik för pedagogerna. Eleverna har pulshöjande aktiviteter på schemat och pedagogerna arbetar med specialpedagogik för lärande som gemensam kompetensutveckling. Fritidshemspersonalen fortbildar sig även kring fritidshemmets uppdrag genom att gå igenom skolverkets moduler.


Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Deltid, ca 20%

Tillträde: Tillträde 7 januari 2020 eller vid överenskommelse.

Varaktighet: 3-6 månader

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Madeleine Reiser, Rektor

E-post: madeleine.reiser@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-12-20

Ange referensnummer: A916157


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019