Stäng meddelande

Sommarvikarier till hemtjänsten


Arbetsuppgifter

Vill du ha sommarjobb? Vi söker vikarier som vill arbeta inom hemtjänsten i sommar. Inom hemtjänsten kan du kan göra skillnad för våra äldre! Vi söker dig som vill arbeta extra och vill ha flexibla arbetstider. Vi i hemtjänsten är vardagens hjältar! Typiska uppgifter inom hemtjänst är att uppmuntra, stödja och motivera vad gäller bl.a. personlig hygien, omvårdnad, måltider och aktiviteter. Vi utgår från medborgarens behov och önskemål. Målet är att göra det möjligt för de äldre att, med upplevd trygghet och kvalité, kunna bo kvar i sina hem så länge de själva önskar.

Kvalifikationer

Som person har du ett bra bemötande, är tillmötesgående och har en vilja och förmåga att hjälpa andra. I arbetet behöver du vara lyhörd och kunna samarbeta bra med kollegor och chef. Det är viktigt att du tar ansvar och eget initiativ i arbetet samt att du agerar utifrån ett etiskt perspektiv. Utifrån vår verksamhets karaktär är det även viktigt att du är flexibel och kan anpassa dig efter olika omständigheter och situationer. Då daglig dokumentation utgör en stor del av arbetet är det viktigt att du har goda datorkunskaper samt goda kunskaper i tal och skrift i svenska. Meriterande om du har giltigt B-körkort, övriga språkkunskaper, gymnasieutbildning från vård- och omsorgsprogrammet, undersköterskeutbildning eller motsvarande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet! Inför eventuell anställning behöver du visa upp utdrag ur polisens belastningsregister. Intervjuer och tillsättning sker löpande.

Arbetsplatsen

Hemtjänsten är en del av vård- och omsorgsförvaltningen och ger stöd och service till äldre och personer med funktionsnedsättning. Vi arbetar för att dessa personer ska känna trygghet, delaktighet och självbestämmande. Insatserna utförs i medborgarens hem dygnet runt, årets alla dagar. Tillsammans med oss kan du skapa en omsorg av högsta kvalité för våra medborgare.


Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Timavlönad

Tillträde:

Antal platser: 30


Kontaktperson(er)

Cathrine Coulianos, Enhetschef Södra Botkyrka

E-post: cathrine.coulianos@botkyrka.se


Johanna Dalaryd, Enhetschef Norra Botkyrka

E-post: johanna.dalaryd@botkyrka.se


Anette Mejenby, Enhetschef Hemtjänst natt

E-post: anette.mejenby@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Fackliga företrädare

Telefon: Kontakta växeln på telefon: 08-53061000


Sista ansökningsdatum: 2019-05-31

Ange referensnummer: C25930


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018