Störningsinformation:
Problem med felanmälan via app
Dölj meddelande
Stäng meddelande

Verksamhetsutvecklare till Socialförvaltningen


Om arbetsplatsen

Stöd- och utvecklingsenheten ger service och stöd till socialförvaltningens ledning, chefer och verksamheter. Enhetens uppdrag är att skapa goda förutsättningar för verksamheterna att utföra sina tjänster till medborgare med hög kvalitet och på ett effektivt sätt. På stöd- och utvecklingsenheten ingår funktioner som IT, verksamhetsutveckling, nämnd- och utskottssekretariat, registratur och arkiv, tillståndshandläggning, kommunikation, juridiskt stöd samt anhörigsamordning. Vi erbjuder dig flexibla arbetstider (årsarbetstid), friskvårdsbidrag och ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Socialförvaltningen i Botkyrka är en utvecklingsorienterad organisation. Vi vill fortsätta arbeta för en kunskapsbaserad socialtjänst!

Arbetsuppgifter

Är du en driven och engagerad person som vill vara med och göra skillnad för våra medborgare? Då har vi ett spännande och utvecklande jobb till dig. Som verksamhetsutvecklare arbetar du strategiskt och förvaltningsövergripande genom stöd till verksamheten. I rollen fungerar du som ett stöd till förvaltningens chefer i framförallt planering och uppföljning av verksamheternas mål- och budgetarbete, vid delårsrapportering och verksamhetsuppföljningar samt i det systematiska kvalitetsarbetet. I tjänsten ingår att följa upp och analysera verksamhetens resultat samt även att finnas med i projekt där du kan ha olika roller. Det förekommer vidare i tjänsten att genomföra egna utredningsuppdrag samt att föredra ärenden i socialnämnden, chefer och personal. I arbetet ingår att omvärldsbevaka inom ditt ansvarsområde och att hålla dig uppdaterad om gällande rättsläge samt förutsättningar för god kvalitet. Arbetsuppgifterna kan variera över tid och efter behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har: • Lämplig högskoleutbildning såsom socionom, statsvetare, samhällsvetare eller annan högskoleutbildning som bedöms vara likvärdig. • Erfarenhet av planerings- och uppföljningsarbete inom kommunal sektor • Erfarenhet av utrednings- och utvecklingsarbete inom socialtjänst • God kunskap om och erfarenhet av att arbeta med ledningssystem för systematiskt kvalitetsarbete • Erfarenhet av att ta fram, och använda, statistik som underlag för verksamhetsutveckling • Förmåga att analysera och tänka strategiskt Det är även meriterande om du har kunskap och erfarenhet inom följande område: • Kunskap och erfarenhet inom statistik • Erfarenhet av att arbeta i systemen Stratsys och 2c8 Vi söker dig som är engagerad, driven, självständig och har lätt för att samarbeta. Som person är du självgående, strukturerad, flexibel och initiativtagande. I förändring har du förmåga att se till möjligheter. Du kan väga samman komplex information och göra kloka avvägningar. Viktigt för tjänsten är att du kan förstå och förklara komplexa samband på ett enkelt sätt. Du uttrycker dig väl både i tal och skrift och du är bekväm med att tala inför små och stora grupper. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, intervjuer sker löpande.

Övrigt

Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid, Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Tillträde: Tillträde är snarast

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 2


Kontaktperson(er)

Jennifer Gavin , Verksamhetschef

Telefon: 0734218522

E-post: jennifer.gavin1@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Facklig(a) företrädare, Fackliga företrädare, nås via kommunens växel

Telefon: 08-530 610 00


Sista ansökningsdatum: 2020-04-01

Ange referensnummer: SN/2020:148


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2020