Stäng meddelande

Skoladministratör Trädgårdsstadsskolan


Arbetsuppgifter

Som skoladministratör på Trädgårdsstadsskolan har du ett övergripande ansvar för skolans: * personaladministration * ekonomi- och budgetadministration * elev-grupp- och personalhantering i elevregister systemet Extens * diarium * arkivering I arbetet ingår bl.a arbete med systemen Extens/Hypernet, NovaSchem, V-klass, Hrm, Economa/Hypergene, Lex dokumenthantering, excel, office mm Hantering av it-frågor. Ansvar med Web skolans hemsida. Arbeta med marknadsföring Alla inom arbetet administrativa förekommande arbetsuppgifter. Du ansvarar för att ta fram och sammanställa ekonomiska uppföljningar och bistår i analysarbetet kring dessa. Tillsammans med skolledningen planerar, beslutar,följer upp och utvärderar du administrativa rutiner och processer. Du ingår i skolledningen gällande ekonomifrågor. Du samarbetar med skoladministratörerna i området. Du kan lätt sätta dig in i nya system som är på ingång. Du tar del i skolans hela verksamhet och uppdrag och är en viktig mittpunkt i skolan med mycket kontakter med personal, elever, föräldrar. Du strävar efter att hålla en hög servicenivå och ha ett positivt bemötande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har: * Högskoleutbildning eller likvärdig utbildning * Kunskap inom avtalsområdet skola * God initiativförmåga och är stresstålig * Prioriterar och är strukturerad * God samarbetsförmåga * Viktar noggrannhet * Har goda kunskaper i svenska muntligt och skriftligt

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Trädgårdsstadsskolan i Tullinge är en F-9 skola med 670 elever och ca 80 personal. Skolan är byggd 2002 och lokalerna är ljusa och öppna.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs. * Gärna ha arbetat som skoladministratör på skola

Omfattning: Heltid, heltid

Löneform: Månadslön

Tillträde: Om möjligt tillträde så snart som möjligt

Varaktighet: Tillsvidare

Arbetstid: Dagtid

Tillträde: 2019-11-01

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Anne Bolmgren, Rektor

Mobil: 0706-099 300


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-10-15

Ange referensnummer: A692276 - Kopia


Intervjuer sker löpande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019