Stäng meddelande

Projektledare DUA och tillväxt Kvinna


Arbetsuppgifter

Vi söker en projektledare till DUA och Tillväxt Kvinna med placering på Jobbcenter. I arbetsuppgifterna ingår att samordna projekten mellan olika intressenter, leda arbetsgrupper, vara sammankallande, protokollförande från olika möten och forum, rapportering till DUA respektive Tillväxtverket. Man följer även andra projekt och omvärldsanalyser inom respektive område samt rapporterar och är underställd Verksamhetschef.

Kvalifikationer

Du har adekvat högskoleutbildning såsom statsvetare, samhällsvetare, ekonom eller annan högskoleutbildning som bedöms vara likvärdig. Du ska ha erfarenhet från arbetsmarknadspolitiska åtgärder gärna i ledande ställning alternativt projektledning Du har erfarenhet av att ha arbetat med utvecklingsarbete, dokumentation, processledning samt arbetserfarenhet från en politisk styrd organisation. Arbetet innebär att ha många kontakter såväl internt som externt inom verksamheten samt andra intressenter men framför allt stort intresse för att skapa näringslivskontakter för att utveckla dom lokala jobbspåren vidare. Vi vill också att du ska ha kunskap om utvecklingsmetoder, processarbete, mål och styrdokumentering Som person är du trygg, stabil och van att arbeta självständigt. Du samarbetar på ett lyhört och smidigt sätt och du har lätt att anpassa dig. I förändring har du förmåga att se till möjligheter. Som projektledare är du lösningsorienterad och du står för att vara en kreativ kraft med idéer och nya angreppssätt som leder till resultat. Tjänsten kräver också att du är strukturerad samt tänker strategiskt med ett brett perspektiv på frågor. Du kan väga samman komplex information och göra goda avvägningar. Viktigt för tjänsten är även att du kan förstå och förklara komplexa samband på ett enkelt sätt.

Arbetsplatsen

Jobbcenters uppdrag är att med individen i centrum fokusera på målet att arbetslösa Botkyrkabor ska nå egen försörjning genom arbete, studier eller eget företagande. Verksamhetens främsta samarbetspartners är interna och externa. Inom ramen för verksamhetens uppdrag drivs också BASUN, ett ESF-finansierat projekt som riktar sig till målgruppen unga.


Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Då projekten har olika längd samt det osäkra arbetsmarknadspolitiska läget kommer tjänsten att omprövas vid årsskiftet 2019-2020. Detta innebär att tjänsten kan komma att förlängas eller kombineras med andra arbetsuppgifter.

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Kerstin Berglund, Verksamhetschef

Telefon: 070-8861570

E-post: kerstin.berglund@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-05-19

Ange referensnummer: A876328


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018