Stäng meddelande

Förskollärare


Arbetsuppgifter

Som förskollärare driver du tillsammans med dina kollegor undervisningen så att barnen får vistas i meningsfulla sammanhang i både små och stora grupper under dagen. I din roll ingår att följa upp, utvärdera och utveckla den pedagogiska verksamheten i linje med gällande styrdokument. Alla förskollärare har egen planeringstid, baserat på antal barn i gruppen. I din roll som förskollärare ingår också att arbeta språkutvecklande, då det på förskolan finns ca 30 olika språk representerade.

Kvalifikationer

• Behörig förskollärare med legitimation mot yngre åldrar • Digital kompetens • Insatt i den nya läroplanen och undervisningsbegreppet • Kunskap kring att kunna analysera hur förskolan tillgodoser barnens möjligheter att utvecklas och lära i enlighet mot målen. • Lösningsfokuserad och tydlig i din kommunikation, både i mötet med barn, kollegor och vårdnadshavare

Arbetsplatsen

Förskolan Ametisten har åtta avdelningar och vi söker nu en driven förskollärare till en av våra 1-3 års avdelningar. Ametisten ligger i Storvreten, Tumba, med naturen runt hörnet. Förskolan Ametisten ingår i Tumba östra förskoleenhet tillsammans med två andra förskolor. Förskoleenheten leds av en rektor och tre biträdande rektorer. På förskolan råder ett gott arbetsklimat och en stor vilja till utveckling. Vi arbetar i projekt, detta läsår: hållbar utveckling.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid, Schema utifrån förskolans öppettider.

Tillträde: 2020-01-07

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Lotta Gustavsson, Rektor i förskolan

Mobil: 070-202 94 89

E-post: lotta.gustavsson@botkyrka.se


Karin Van Varick, Biträdande rektor

Mobil: 073-421 86 34

E-post: karin.van.varick@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Fackliga företrädare nås via kommunens växel

Telefon: 0853061000


Sista ansökningsdatum: 2019-12-16

Ange referensnummer: A919417


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019