Stäng meddelande

Borgskolan söker lärare, elevassistenter och fritidsledare som timvikarier


Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta, vid behov, som vikarierande lärare, elevassistent eller fritidsledare på Borgskolan. Passen kan komma att bokas i skolans alla verksamheter, såsom grundsärskolan, grundskolan och fritidshemmet. Du ska kunna anpassa undervisningen, såväl under skolverksamheten som under fritidsverksamheten, utifrån varje elevs förutsättningar och dina lektioner präglas av tydliga förväntningar, arbetsro och lust att lära. Du organiserar och strukturerar arbetet utifrån angivna mål. För att lyckas i uppdraget krävs att du skapar förtroendefulla relationer. Vidare är du en trygg pedagogisk ledare.

Kvalifikationer

Studerar du just nu och söker ett extrajobb, så kan detta passa dig! Är du redan igång på den pedagogiska banan och studerar till lärare, elevassistent eller fritidsledare, sök då detta jobb! Vi söker dig positiva, engagerade lärare, elevassistent eller fritidsledare, med fokus på eleven och dess inlärningsprocess både som individ och i grupp. Du tar ansvar för, och har god förmåga att skapa bra relationer till både elev och kollegor samt vårdnadshavare. Du har en positiv elev/människosyn och god kompetens i gällande styrdokument. Vi fäster stor vikt vid att du är tydlig i din ledarroll med en lösningsfokuserad inställning och förmåga att vilja samspela med kollegor, barn och föräldrar. Vi ser gärna att du är flexibel och kan se dig i olika delar av skolans verksamhet.

Arbetsplatsen

Borgskolan är en tvåparallellig F-6 skola med fritidshem, förberedelseklasser åk 1-3 respektive åk 4-6, samt träningsskola 1-9 och kommunövergripande grupper. Borgskolan ligger i Hallunda/Norsborg med gångavstånd till såväl centrum och tunnelbana som Mälaren och naturen. Borgskolan har en väl fungerande verksamhet där vi lägger stor vikt vid språkutvecklande arbetssätt. Våra elever är ambitiösa och har höga förväntningar på oss, likväl som vi har höga förväntningar på dem. Hos oss finner du engagerade pedagoger som arbetar för att skapa kvalitativ undervisning och trygghet för våra elever. Vi lägger stor vikt vid god arbetsro, tydliga strukturer och ett gemensamt förhållningssätt gentemot våra elever. Vi arbetar för att skapa goda relationer med fokus på ett uppskattande positivt förhållningssätt och höga förväntningar. Våra klasser är små, vilket ger oss tid att se och hjälpa varje elev. Vi har tillgång till nya, aktuella läromedel och använder oss gärna av IKT i undervisningen. Borgskolan är en av skolorna i Botkyrka som vill att skolan och hela Botkyrka ska vara den mest trygga platsen eleverna känner till. Vi vill skapa en skola fri från våld. Detta gör vi, sedan ca två år tillbaka, genom ”TÅGET”, ett våldspreventivt arbete i samarbete med Socialtjänsten. Personal på skolan får utbildning och tips på saker som vi kan göra för att nå målet. Personalen får färdiga lektioner som innehåller övningar och uppgifter som de gör tillsammans med eleverna.


Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Omfattning: Timavlönad, Vid behov

Tillträde:

Varaktighet: 3-6 månader

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Lovisa Bethmorad, Bitr. rektor, Borgskolan

Telefon: 072-706 81 80


Emine Koc, biträdande rektor

Mobil: 073-421 87 30

E-post: emine.koc@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-09-11

Ange referensnummer: A898415


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019