Stäng meddelande

Barnskötare i förskola


Arbetsuppgifter

Som Barnskötare på Rodret gör du skillnad för barn varje dag. Du har stora möjligheter att utvecklas i ditt yrke och som person- oavsett om du är ny eller erfaren i din roll som Barnskötare Som barnskötare hos oss omsätter du förskolans läroplan i ditt dagliga arbete, bland annat med hjälp av pedagogisk dokumentation och process reflektionen. Tillsammans med ansvarig förskollärare och övriga kollegor skapar du förutsättningar för barnens lärande och utveckling genom att stötta det enskilda barnet, Du har ett positivt förhållningssätt, där barnet alltid står i fokus och bemöter alla med omtanke, vänlighet och respekt. Du har en förmåga att såväl se till det enskilda barnets som gruppens behov och skapar tillsammans med barn och kollegor en miljö som främjar barnets utveckling och lärande.

Kvalifikationer

Du är utbildad barnskötare och har erfaranhet av arbete i förskola. Du är väl insatt i förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet. Du har goda IT-kunskaper och kan jobba med de digitala verktygen. Du har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Du är tydlig och lyhörd i din kommunikation och van att anpassa ditt sätt att kommunicera efter rådande situation. Du är positiv och lösningsfokuserad, samt har förmåga att skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor. Du arbetar strukturerat och använder pedagogisk dokumentation för att analysera och reflektera tillsammans med både kollegor och barn. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och en vilja att utvecklas i din yrkesroll.

Arbetsplatsen

Förskolan Rodret är en mindre förskola som ligger i ett av Tullinges villaområden med närhet till naturen och 10 minuters promenad från pendeltåget. Som anställd på vår enhet har du möjlighet till kontinuerlig handledning av vår Pedagogista.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Löneform: Månadslön

Tillträde: Enlig överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Mariam Soltani, Förskolechef

Mobil: 072-700 06 70

E-post: mariam.soltani.ghazalchi@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-02-16

Ange referensnummer: A436896


Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018