Stäng meddelande

Biträdande rektor sökes till väl fungerande skola


Om arbetsplatsen

Vill du vara med och leda Banslättsskolan in i framtiden? Banslättsskolan är en skola som ligger centralt i Tullinge. Skolan är treparallellig, F-5 för elever i åldrarna 6-11 år. Skolan har ca 465 elever och 65 personal. Banslättsskolans elever lämnar skolan med goda kunskapsresultat och vi tror att trivsel, välbefinnande och kompetent personal är en förutsättning för att nå detta. Skolan bygger sin verksamhet på en genomtänkt grundstruktur som har elevens bästa i fokus. Kunskapsinhämtandet utgår från vetenskap och beprövad erfarenhet och att vara en digital skola ser vi som en självklarhet. Banslättsskolan ligger nära naturen och det är lätt att ta sig till skolan både med pendeltåg och buss. På skolans hemsida http://www.banslattsskolan.com kan du läsa mer. Tag gärna kontakt, så berättar vi mer om oss.

Arbetsuppgifter

Banslättsskolan är en välfungerande skola med god måluppfyllelse. Som biträdande rektor förväntas du vara med och ta tillvara den gedigna kunskap och erfarenhet som finns på skolan. Banslättsskolan arbetar med ständigt utvecklingsarbete för att vidareutveckla skolan mot nya höjder. Som biträdande rektor kommer du, tillsammans med skolans rektor och biträdande rektor, att leda skolan. Du har tillsammans med skolledningen personal-, elev- och verksamhetsansvar. Du kommer även att vara med att leda, följa upp, utvärdera och analysera pedagogiska processer genom skolans systematiska kvalitets- och arbetsmiljöarbete.

Kvalifikationer

Din syn på skolutveckling tar sin utgångspunkt i vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Du drivs av utveckling och har ett tydligt fokus på att nå goda resultat. Du har förmåga att entusiasmera och leda medarbetare. Du är analytisk och har en helhetssyn. Du är strategisk och har en god organisationsförmåga. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du kan skapa förtroendefulla relationer i såväl interna som externa kontakter. Du har goda digitala kunskaper samt förmåga att snabbt sätta dig in i nya digitala system. Du har även lätt för att uttrycka dig både i tal och skrift. Du har en högskoleexamen med pedagogisk inriktning. Meriterande är om du även har erfarenhet av att leda och utveckla arbetet i fritidshem. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Ansökningarna kommer att behandlas fortlöpande.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Marie Eldberg, Biträdande rektor

Mobil: 070-182 61 41

E-post: marie.eldberg@botkyrka.se


Anna-Lena Bergman, Rektor

Mobil: 073-421 88 19

E-post: anna-lena.bergman@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Mikael Ekström, Lärarförbundet

Mobil: 072-596 67 19

E-post: mikael.ekstrom@botkyrka.se


Helena Damberg, Lärarnas Riksförbund

Mobil: 070-182 61 43

E-post: helena.damberg@botkyrka.se


Sista ansökningsdatum: 2020-08-02

Ange referensnummer: BAN10199


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2020