Stäng meddelande

Klasslärare år 1-3


Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som klasslärare på lågstadiet tillsammans i ett stort team, med stöd av bland annat lärarkollegor, fritidspersonal och speciallärare. Du arbetar aktivt med att skapa trygghet och tydlighet för eleverna. Med ditt stora engagemang fångar du elevernas intresse för lärande mot elevens/skolans mål. Du bidrar till en god inlärnings- och arbetsmiljö och använder strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som den personliga utvecklingen. Du är flexibel, social och tydlig i ditt ledarskap i klassrummet.

Kvalifikationer

Vi söker en lärare med behörighet och legitimation för undervisning i år 1-3. Dessutom ser vi som meriterande att du: - har behörighet i Svenska och Svenska som andra språk för åldersgruppen - har god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt - har lätt för samarbete, då du kommer arbetar mycket nära kollegor - har datorvana och förmåga att använda digitala hjälpmedel som pedagogiska verktyg - är lyhörd för elevernas behov - är tydlig, konsekvent men kan även vara flexibel

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Hammerstaskolan ligger naturskönt uppe på Eriksbergsåsen, nära goda kommunikationer såsom tunnelbana och buss. Vi är en F-9 skola med ca 380 elever med stor internationell och mångkulturell prägel med allt vad det innebär av glädje, språk och kultur.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2019-08-12 eller enligt överenskommelse.

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Sara Nordquist, Bitr. rektor

Telefon: 070-8891968

E-post: sara.nordquist@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Evangalin Fernando (LR), Lärare

E-post: evangalin.fernando@botkyrka.se


Sista ansökningsdatum: 2019-05-23

Ange referensnummer: A877564


Vi intervjuar och tillsätter tjänster fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ring gärna biträdande rektor Sara Nordquist om du har frågor om tjänsten. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018