Stäng meddelande

Lärare ma/no år 7-9


Arbetsuppgifter

Tjänsten är förlagd till arbetslag 7, med ansvar för undervisning i matematik, no-ämnen och teknik. Ansvaret för dessa ämnen delas med annan ma/no-lärare. I arbetslaget ingår 75 elever (fördelade på tre klasser). Du kommer att ansvara för planering, genomförande och uppföljning av undervisning. Arbetet sker tillsammans med ditt arbetslag som består av lärare med olika ämnesbehörighet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i ett eller flera av ämnena matematik, biologi, fysik, kemi och/eller teknik. Dessutom ser vi som meriterande att du - bygger ditt utvecklingsarbete på en analys av tidigare resultat - har god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt - ser goda relationer och humor som viktiga inslag i din yrkesprofession Känner du igen dig i ovanstående beskrivning tror vi att Tunaskolan är rätt ställe för dig!

Arbetsplatsen

Tunaskolan är en F-9-skola i Tumba, Botkyrka kommun. Skolan ligger ca 5 minuters promenad från pendeltågsstationen. På Tunaskolan går 750 elever och vi är 95 medarbetare. Vår verksamhet utgår från ledorden språk, självkänsla och lärande. Vår övertygelse är att ett starkt språk i kombination med god självkänsla leder till att elevernas lärande utvecklas på bästa sätt. Vi har ett väl utbyggt elevhälsoteam som tillsammans med arbetslagen arbetar för varje elevs bästa. På vår skola har vi en god stämning, vi värnar om samarbete och arbetar aktivt med kollektivt lärande.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2019-08-12 eller enligt överenskommelse.

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Johan Daréus, Rektor

Telefon: 076 1150185

E-post: johan.dareus@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-08-07

Ange referensnummer: TUNAHT1911


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka! Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Urval och intervjuer kommer att ske kontinuerligt under ansökningsperioden.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019