Stäng meddelande

Danspedagog 40 %


Om arbetsplatsen

Kultur och fritidsförvaltningen, med drygt 200 anställda, svarar för att det finns ett rikt kultur-, och idrottsliv och ett mångsidigt fritidsutbud i Botkyrka kommun. Vi ansvarar för bibliotek, bad, kulturskola, konsthall, öppen fritidsverksamhet, idrottsanläggningar och folkhälsoparker. Kulturskolan är en frivillig skolform för en meningsfull fritid med lust och lärande. Vi undervisar barnen i deras närmiljö ute på kommunens skolor och i kulturskolans egna lokaler i Tumba, Tullinge och Hallunda på och utanför skoltid. Vi når även barn i förskolan och genom fritidsverksamhet över hela kommunen. Kulturskolan har ca 1 600 elevplatser och erbjuder verksamhet för barn och unga i alla utvecklingsstadier. Utöver ämnesundervisning driver kulturskolan Tumba Gymnasiums musikprogram. Vi har även en väl utvecklad ensemble-, kör- och orkesterverksamhet. Eleverna bjuder även allmänheten på ett stort utbud av konserter samt dans- och teaterföreställningar. Genom omvärldsorientering, experiment och nyskapande blir Botkyrka kulturskola en verksamhet i linje med Borkyrka kommuns devis Långt ifrån lagom.

Arbetsuppgifter

Din uppgift som danslärare är att undervisa elever i förberedande dans (5-6 år), dansmix (7-9 år), street nybörjare (10-13 år) och showjazz (10-13 år). I tjänsten ska du också genomföra utåtriktad verksamhet tillsammans med kollegor. Planering, marknadsföring och administrativa uppgifter med anknytning till undervisningen ingår också. Du ingår i kollegiet med ca 40 engagerade, erfarna och välutbildade lärare inom musik, dans, teater och animation. Du är schemalagd måndag och onsdag på eftermiddagar och kvällar samt enstaka helger.

Kvalifikationer

Utbildning - Skallkrav Vi söker dig med danspedagogisk högskoleutbildning eller likvärdigt bedömd utbildning. Erfarenhet - Skallkrav Du har erfarenhet av att jobba pedagogiskt med dans i en kulturskola eller motsvarande verksamhet, med både barn och ungdomar. Erfarenhet av interkulturellt förhållningssätt - Skallkrav Du är väl bekant med ett interkulturellt förhållningssätt och har goda erfarenheter av att ha arbetat och verkat i miljöer som präglas av mångfald. Digital kompetens - Börkrav Du har digital kompetens och är inte främmande för att, om nödvändigt, arbeta med undervisningen till viss del på distans. 1.1 Initiativtagande - Skallkrav Tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. 1.1 Självgående - Skallkrav Tar ansvar för sin uppgift. Strukturerar själv sitt angreppssätt och driver sina processer vidare. 2.1 Samarbetsförmåga - Skallkrav Arbetar bra med andra människor. Relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Övrigt

Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Deltid, 40%

Tillträde: Tillträde snarast möjligt efter terminsstart 12 augusti. Tjänsten är ett föräldravikariat.

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Marianne Ericsson, Enhetschef

Mobil: 0722166556

Telefon: 072-216 65 56

E-post: marianne.ericsson@botkyrka.se


Agneta Borgestedt, HR-specialist

Telefon: 070-8861075

E-post: agneta.borgestedt@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Eva Klingberg, Lärarnas Riksförbund

Mobil: 070-8970647

E-post: eva.klingberg@botkyrka.se


Mats Eriksson, Lärarförbundet

Telefon: 0702168563

E-post: mats.eriksson1@botkyrka.se


Sista ansökningsdatum: 2020-08-03

Ange referensnummer: KOF/2020:93


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2020