Stäng meddelande

Bleckblåspedagog 40 % kan göras om till en tillsvidare tjänst


Arbetsuppgifter

I jobbet som bleckblåslärare ser vi dig som en social och välkomnande person som trivs med ungdomar. Ditt jobb blir att ta hand om våra bleckblåselever, i förstahand trombon, delta i orkesterverksamheten, samt att rekrytera nya elever. Du ingår i kollegiet med ca 35 engagerade, erfarna och välutbildade lärare inom musik, dans, teater, animation och bild. Du är schemalagd eftermiddagar och kvällar samt enstaka helger. Undervisning sker i våra egna lokaler, samt i kommunens skolor. Tjänsten är tidsbegränsad med möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer

Vi vill att du har högskoleutbildning på brass instrument , eller har annan erfarenhet som vi bedömer likvärdigt.Du är öppen, orädd och energisk och beredd att prova nya vägar för att ta till vara elevernas eget engagemang och deras kreativitet. Elevens eget skapande intresserar dig och du är lyhörd för hur du själv utvecklas i mötet med eleverna. Du har medborgarens fokus och låter det vara vägledande i ditt arbete. Du tar ansvar och kan arbeta både självständigt och i samspel med andra, och bidrar till att skapa en god arbetsmiljö. Vi vill att ditt personliga brev bland annat beskriver varför du vill arbeta i Botkyrka och hur du ser att du kan bidra till vår fortsatta utveckling i den ovan beskrivning riktningen. Du har erfarenhet av att undervisa barn i åldrarna 8-20 år.och ett stort intresse och erfarenhet av att utveckla metodik utifrån barn- och ungas olika behov och förutsättningar. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, är strukturerad och process inriktad. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till rådande omständigheter Du är energisk och engagerande som pedagog

Arbetsplatsen

Kultur och fritidsförvaltningen, med drygt 200 anställda, svarar för att det finns ett rikt kultur-, och idrottsliv och ett mångsidigt fritidsutbud i Botkyrka kommun. Vi ansvarar för bibliotek, bad, kulturskola, konsthall, öppen fritidsverksamhet, idrottsanläggningar och folkhälsoparker.


Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Deltid, Deltid 40 %

Tillträde: Tillträde 12 augusti

Varaktighet: 3-6 månader

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Stein Gloppestad, biträdande enhetschef

Telefon: 073-311 97 45


Agneta Borgestedt, HR-specialist

Telefon: 070-886 10 75


Facklig(a) företrädare

Anders Nyström, Lärarförbundet

Telefon: 076-883 43 47


Thord Friström, Lärarnas riksförbund

Mobil: 076-893 98 84


Sista ansökningsdatum: 2019-06-14

Ange referensnummer: KOF/2019:93


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019