Stäng meddelande

socialpedagog/behandlingsassistent


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara med och stötta elever med behov av stöd på lågstadiet. Arbetet innebär att vara ett stöd till elever under såväl rastverksamhet som lektionstid.

Kvalifikationer

Vi söker en utbildad socialpedagog eller behandlingsassistent. Vi söker dig som är drivande och utvecklingsbenägen. Du bör ha lätt för att samarbeta, samt ha förmågan att nå resultat. Du ska vara lösningsfokuserad och ha ett positivt förhållningssätt och bemötande till barn, föräldrar, arbetskamrater och andra på skolan. Vi söker dig som vill göra skillnad för elever i ett utsatt område.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Grindtorpsskolan är en mångkulturell F-9skola med 515 elever som ligger i Alby i norra Botkyrka. Skolan har mycket fina lokaler i ett vackert läge högst upp på berget. Vi har den lilla skolans omtanke och den stora skolans styrka. Vår pedagogiska miljö ger alla barn förutsättningar att arbeta utifrån sin egen lärstil. På skolan råder ett öppet och välkomnande klimat bland både elever och medarbetare.


Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs. Erfarenhet av socialt arbete med barn och unga.

Omfattning: Heltid, 100 %

Löneform: Månadslön

Tillträde: Tjänsten kan tillsättas av sökande under förutsättning att vi får sökta bidrag.

Arbetstid: Dagtid

Tillträde: 2019-08-19

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Mats Jonsson, Rektor

Telefon: 0708-825089

E-post: mats.jonsson@botkyrka.se


Siv Söderberg, Biträdande rektor

Mobil: 0708-89 20 05

Telefon: 08-530 636 34


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-07-12

Ange referensnummer: 190628 sp - Kopia


Denna tjänst annonseras endast på detta sätt och vi undanber oss kontakter från andra aktörer, vilket vi ber er respektera!

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019