Stäng meddelande

Barnskötare


Arbetsuppgifter

Att skapa en stimulerande och utvecklande verksamhet för barnen utifrån läroplanens intentioner. Du ska också kunna kommunicera verksamheten på ett tydligt sätt i möte med vårdnadshavarna, samt arbeta för ett gott samarbete på hela förskolan med barnens bästa i fokus.

Kvalifikationer

Vi söker en erfaren utbildad barnskötare som är insatt i förskolans styrdokument. En kollega som är flexibel och lyhörd med ett positivt och bra bemötande mot barn, vårdnadshavare och kollegor. Du bör ha goda IT kunskaper och kunna hålla i utvecklingssamtal.

Arbetsplatsen

Förskolan Trollet ligger i Vårsta, nära naturen. Förskolan har fyra avdelningar. På förskolan Trollet ser vi barnen som utforskande och skapande individer. Verksamheten utgår från barnens delaktighet och inflytande. Vi besöker skogen kontinuerligt. Vi arbetar med pedagogisk dokumentation för att reflektera och analysera tillsammans med barn och kollegor.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde snarast.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Lotta Gustavsson, Förskolechef

Mobil: 076-773 43 00

E-post: lotta.gustavsson@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Fackliga företrädare, Kontakta växeln

Telefon: 08-530 610 00


Sista ansökningsdatum: 2019-02-19

Ange referensnummer: A849016


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018