Stäng meddelande

Badpersonal


Arbetsuppgifter

I det dagliga arbetet kommer du tillsammans med dina kollegor att arbeta som simlärare, badbevakare, ge service till våra besökare, utföra café och receptions arbete, lokalvård och skötsel av våra lokaler samt ge gym instruktioner och leda olika former av gruppträning.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har simlärarutbildning, badmästarutbildning eller liknande. Meriterande är utbildning inom vatten/gruppträning , massage och styrketräning. Erfarenhet av simhallsarbete är ett plus. Vi söker dig som är serviceinriktad och sätter kunden i fokus. Du har ett välkomnande sätt, ett sinne för ordning och reda, nytänkande, lösningsorienterad, stresstålig , har god samarbetsförmåga, kunna ha många bollar i luften och ta egna initiativ samt brinna för detta yrke. Vi söker dig med mycket energi och dig som kan inspirera din omgivning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Arbetsplatsen

Kultur och fritidsförvaltningen, med drygt 200 anställda, svarar för att det finns ett rikt kultur-, och idrottsliv och ett mångsidigt fritidsutbud i Botkyrka kommun. Vi ansvarar för bibliotek, bad, kulturskola, konsthall, öppen fritidsverksamhet, idrottsanläggningar och folkhälsoparker. Botkyrka kommun ska erbjuda sina medborgare bad och racketverksamheter som är uppskattade och välbesökta mötesplatser. Våra anläggningar ska vara stimulerande, inspirerande, välskötta och ha ett brett utbud för alla åldrar. Vi skall ligga i nationell framkant i arbetet för ökad folkhälsa och spontanidrott. Bad och racketenheten i Botkyrka består av två inomhusbad, Fittjabadet och Storvretsbadet och en rackethall. Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet i Storvretsbadet.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid, Arbetet innebär skift samt helgarbete

Tillträde:

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Ulrika Höglund, Enhetschef

Telefon: 076-144 98 01


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-07-19

Ange referensnummer: KOF/2019:113


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019