Stäng meddelande

Legitimerad lärare till åk 1-3 alt 1-7


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som: - vill ha en utmaning och känner engagemang i att göra skillnad för elever - är legitimerad lärare år 1-3 eller 1-7 och då helst i flera ämnen - är drivande och kan inspirera kollegor - har lätt för samarbete, då man arbetar mycket nära kollegor - har datorvana och förmåga att använda datorn som ett pedagogiskt hjälpmedel - har förmåga att föra kvalificerade samtal - arbetar lågaffektivt och kan skapa goda relationer - har erfarenhet av arbete i mångkulturell miljö - är lyhörd för elevernas behov - är tydlig och konsekvent, samtidigt som du kan vara flexibel

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad och behörig grundskolelärare i åk 1-3 alt 1-7.

Arbetsplatsen

Grindtorpsskolan är en F-9-skola med ca 500 elever. Vi finns i natursköna Alby, beläget i norra Botkyrka. Vi är en skola som har en mångfald av elever med olika kulturer. Behörigheten hos våra pedagoger är hög. Vi lägger stor vikt vid ett gott bemötande i alla olika sammanhang och arbetar aktivt för ett positivt arbetsklimat. Dessutom har vi ett fantastiskt kök, god mat och härliga medarbetare!


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde 7 januari 2020

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Helena Roleda, Biträdande rektor

Mobil: 0702-88 64 27

E-post: helena.roleda@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-11-04

Ange referensnummer: A910158


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019