Stäng meddelande

Administratör till enheten för ekonomiskt bistånd i Botkyrka


Arbetsuppgifter

För att säkra ett professionellt och vänligt bemötande för de medborgare som kommer i kontakt med Socialförvaltningen söker vi nu en administratör till Enheten för ekonomiskt bistånd. Vi erbjuder dig en viktig roll inom Socialförvaltningen där du, genom ett professionellt och vänligt bemötande i det första kontakten med medborgaren, skapar ett förtroende för verksamheten. Du kommer att arbeta i receptionen samt ha administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasial utbildning. Du har arbetslivserfarenhet av att möta människor med olika förutsättningar och ge bra service till människor som är i en utsatt situation. Du trivs bra i mötet med människor och drivs av att ge god service, såväl till besökarna som till dina kollegor. I arbetet som administratör värdesätter vi egenskaper som att du är noggrann, stresstålig, har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, förmåga att arbeta självständigt och har god samarbetsförmåga. Datorvana är ett krav då en stor del av det administrativa arbetet sker vi dator. Vi ser helst att du har arbetslivserfarenhet från en tjänst med liknande arbetsuppgifter.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Vi vill att medborgarna ska ha förtroende för Socialtjänsten i Botkyrka och vända sig till oss när de behöver det så att små bekymmer inte ska bli stora problem. Vårt arbete präglas av alla människors lika värde. Vi utgår från människors egen förmåga och eget ansvar på ett jämlikt, rättvist och tryggt sätt. För att nå bästa möjliga resultat för brukarna satsar vi på att ständigt förbättra vår kvalité och utveckla våra metoder. Viktiga resurser i det arbetet är FoU Södertörn med kunskap om aktuell forskning och ett nära och engagerat samarbete med externa och interna samarbetspartners. Socialförvaltningen är mitt uppe i ett spännande omorganisationsarbete där vi river stuprören och lämnar den gamla beställar-/utförarmodellen. Vår nya organisation kommer att vara rustad att möta samhällsförändringar och präglas av nytänkande och teamarbete.


Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Visstidsanställning c:a 10 månader.

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Alexandra Ording Forssell, Enhetschef

Telefon: 0725885870


Facklig(a) företrädare

Fackliga företrädare nås via kommunens växel

Telefon: 08-530 610 00


Sista ansökningsdatum: 2019-02-14

Ange referensnummer: SN/2019:84


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018