Stäng meddelande

Barnskötare med estetiska kunskaper


Arbetsuppgifter

Arbete på en 4 års avdelning med tillgång till 2 st. mycket stora ateljéer som är förbundna med varandra, varav den ena har digitala verktyg och den andra består av måleri, lera, textil och odling.

Kvalifikationer

Du ska vara barnskötare med konstnärligt intresse och vi ser gärna att du även har någon konstnärlig utbildning. Barnskötarutbildning krävs.

Arbetsplatsen

Förskolan Aspen är en av 54 förskolor i Botkyrka kommun. Vi på Aspen arbetar med en medveten pedagogisk inriktning med fokus på pedagogisk dokumentation, projekterande arbetssätt och 100-språklighet. Vi är en Reggio Emilia inspirerad förskola med 6 åldershomogena avdelningar.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde 190206 Tjänsten är en tillsvidareanställning men vi tillämpar 3 månaders provanställning först.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Soledad Quiroz Sanz, Förskolechef

Mobil: 072 214 76 20

E-post: soledad.quiroz.sanz@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-02-28

Ange referensnummer: A843993


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018