Stäng meddelande

Biträdande rektor sökes till Botkyrka Vuxenutbildning


Om arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Utbildning för Vuxna (Vuxenutbildningen och Xenter med YH-utbildningar) är ett av tre verksamhetsområden inom Arbetsmarknad- och vuxenutbildningsförvaltningen (Avux). De övriga är Jobbcenter och Daglig verksamhet inom LSS. Utbildning för Vuxna bedriver verksamhet i kommunal regi inom utbildning i svenska för invandrare (SFI), grundläggande vuxenutbildning och särskild utbildning för vuxna. Gymnasial vuxenutbildning är upphandlad via auktorisation. Ett arbete hos oss kännetecknas av öppenhet, ansvarstagande, mod, engagemang och en vilja att pröva på och utveckla/utvecklas tillsammans med andra. Våra lärare arbetar med smartboards och lpads i sin undervisning. Vi använder Google Classroom som digitalt verktyg för samtliga elever.

Arbetsuppgifter

Uppdraget som bitr. rektor vid vuxenutbildningen innebär en aktiv roll i det dagliga arbetet med lärare, annan personal och elever, med tydligt fokus på kunskap och utveckling. Det är ett utmanande och utvecklande uppdrag att tillsammans med kompetenta medarbetare verka för nöjda elever och nöjd personal, goda verksamhetsresultat, en ekonomi i balans och attraktiv arbetsplats. Som bitr. rektor har du personalansvar och du förväntas arbeta nära personalen i såväl pedagogiska som organisatoriska frågor och stötta och motivera dem i det dagliga arbetet. Vi vill också att du har lätt att skapa förtroende i verksamheten för styrkedjan. I tjänsten ingår schemaläggning. Som bitr. rektor ingår du i skolans ledningsgrupp och rapporterar direkt till rektor.

Kvalifikationer

Vi vill att du har: • En pedagogisk högskoleutbildning • Erfarenhet av personalansvar • Erfarenhet av att driva digital utveckling Vi ser gärna att du har: • En påbörjad eller avslutad rektorsutbildning • Tidigare erfarenhet av aktuell skolform • Erfarenhet att formulera avtal • Erfarenhet att göra analyser och arbete med enhetsplaner Det är viktigt att du kan arbeta både självständigt och i team samt är öppen, modig, ansvarstagande och energisk. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Erfarenhet krävs.

Övrigt

Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Niklas Almqvist, Rektor

Mobil: 070-258 09 95

Telefon: 070-258 09 95

E-post: niklas.almqvist@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2020-02-28

Ange referensnummer: A932719


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2020