Stäng meddelande

Ekonomiassistent till ekonomienheten


Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av fakturahantering i Visma samt Procapita, intern- /externfakturering, avstämning av balanskonton, avgifts- och ersättningshantering. Det kan även innebära andra arbetsuppgifter som är vanliga på en ekonomienhet med deadlines.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har följande kvalifikationer: • Minst gymnasieutbildning med inriktning ekonomi • Tidigare erfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter. • Meriterande om det skett inom offentlig verksamhet • Meriterande är eftergymnasialutbildning med inriktning ekonomi Du har goda kunskaper inom ekonomisystemet Visma och allmänt goda datakunskaper, framförallt i kalkylprogram som Excel. Vi förutsätter att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Vi söker dig som är öppen, analytisk och noggrann. Vi ser att du är självgående och ansvarstagande med lösningsorienterat förhållningssätt. Du har god förmåga att strukturera upp ditt arbete och arbetar självständigt samtidigt som du har god samarbetsförmåga. Att förstå siffror och dess koppling till verksamhetens är självklart för dig. För att trivas i vår grupp är du relationsbyggande, prestigelös och ansvarskännande. Störst vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Arbetsplatsen

Vi söker en erfaren ekonomiadministratör som kommer att arbeta i förvaltningens Ekonomienhet med ansvarsområde inom avgifter, ersättningar, redovisning, controlling, beställningar, lokalförsörjning. Du kommer att rapportera till förvaltningens Ekonomichef.


Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid, Tidsbegränsad anställning

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Malin Malm Bengtsson, Enhetschef

Mobil: malin.malm.bengtsson@botkyrka.se

Telefon: 0734218555


Facklig(a) företrädare

Fackliga företrädare, nås via kommunens växel

Telefon: 08-530 610 00


Sista ansökningsdatum: 2019-12-04

Ange referensnummer: SN/2019:547


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019