Stäng meddelande

Skyttbrinks gymnasium söker en lärare i engelska och samhällskunskap till vårt positiva gäng!


Om arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. På Skyttbrinks gymnasium går det idag cirka 200 elever. I våra vackra, nyrenoverade lokaler i lantlig miljö bedrivs undervisning inom programmen Bygg- och anläggning, Barn- och fritid samt inom tre introduktionsprogram: språkintroduktion, individuellt alternativ och vårt omtalade fordonsprogram Speed Shop. På skolan finns det ett välfungerande arbetslag bestående av 18 engagerande pedagoger som när de själva får beskriva sin arbetsplats gör det enligt följande: Mycket glädje och högt i tak där vi alla är hjälpsamma och delger varandras kunskaper" Med goda resultat och attraktiva utbildningar befinner sig Skyttbrink i en expansiv fas och växer så det knakar. Inför läsåret 2020 söker vi en lärare med ämneskombinationen engelska och samhällskunskap till vårt positiva gäng! Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Arbetsuppgifter

Vi söker en gymnasielärare med ämneskombinationen engelska och samhällskunskap. Mentorskap ingår.

Kvalifikationer

Vi söker dig som: - är en tydlig ledare i klassrummet och har höga förväntningar på att eleverna ska lyckas - vill arbeta med ungdomar och skapar goda relationer med dem - använder IT som ett naturligt verktyg i din undervisning - är en schysst kollega som är genuint intresserad av att utvecklas och att bidra till vår utveckling nu när vi är i en tillväxtfas Har du erfarenhet från undervisning inom området är det en stor fördel. Vi söker i första hand behörig lärare, helst med lärarlegitimation, eller person med utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Det personliga brevet är vårt första steg till att lära känna dig så vi uppskattar om du tar dig tid att där ge oss en bild av vem du är. Vi tillämpar fortlöpande rekrytering och tjänsten kan tillsättas före ansökningstidens slut, så sänd in din ansökan snarast.

Övrigt

Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde: 2020-08-12 eller efter överenskommelse.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Christer Vestergen, Rektor

Mobil: 070-886 16 11

E-post: christer.vestergren@botkyrka.se


Rosemarie Kassman Krishnaswamy, biträdande rektor

Mobil: 072-4525639

E-post: rosemarie.kassman.krishnaswamy@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2020-06-05

Ange referensnummer: A756987 - Kopia - Kopia (3) - Kopia - Kopia (2) -


Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2020