Stäng meddelande

Förskollärare i förskolan


Arbetsuppgifter

Som förskollärare planerar och driver du tillsammans med dina kollegor undervisningen för barnen på din avdelning/hemvist. Du har som förskollärare planeringstid inom arbetstiden för att planera för barnens undervisning. I din roll ingår att planera, genomföra, utvärdera och utveckla den pedagogiska verksamheten i linje med gällande styrdokument. Du ska både enskilt och tillsammans med kollegorna organisera så att barnen får möjlighet att under hela dagen få vistas i meningsfulla sammanhang i både små och stora grupper.

Kvalifikationer

• Du ska vara utbildad förskollärare med legitimation mot yngre åldrar. • Du är väl förtrogen med den nya läroplanen och undervisningsbegreppet. • Du är en tydlig ledare i din roll i mötet med barn, kollegor och vårdnadshavare. • Du ska ha en god kommunikationsförmåga och kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och i skrift.

Arbetsplatsen

Skogsbacksskolans förskola ligger i Storvreten, nära grönområden. Förskolan är integrerad i samma lokaler som Skogsbacksskolans grundskola. Förskolan ingår i Tumba östra förskoleenhet som leds av en rektor och tre biträdande rektorer. I enheten ingår ytterligare två förskolor, Ametisten och Diamanten. Förskolan söker nu ytterligare två förskollärare.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde snarast

Antal platser: 2


Kontaktperson(er)

Lotta Gustavsson, Rektor i förskolan

Mobil: 070-202 94 89

E-post: lotta.gustavsson@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Facklig organisation nås via kommunens växel

Telefon: 08-530 610 00


Sista ansökningsdatum: 2019-12-10

Ange referensnummer: A918267


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019