Stäng meddelande

Lärare i franska och engelska åk 4-9


Arbetsuppgifter

Vi söker en lärare i franska och engelska som tror på att eleverna med ditt stöd kan utveckla sina språk hur långt som helst! Undervisningen är i åk 6-9 . Du drivs av att få utveckla elevernas fulla potential och arbeta långsiktigt. Eleverna har stort förtroende för de vuxna på skolan och förväntar de sig hög kvalitet på undervisningen, med uttalade syften och mål. Vi satsar på Googlemiljö med 1:1 för eleverna i årskurs 7-9, som alla har Chromebooks. Övriga elever har även de god tillgång till digitala verktyg.

Kvalifikationer

Du är ämneskunnig, har en tydlig idé hur ditt ämne går från enskilt arbete till kollaborativt språkutvecklande. Du har legitimation i såväl franska som engelska för årskurserna 4-9. Du förstår vikten av en god elev-lärarrelation och jobbar ständigt för att utveckla den för att kunna möta eleverna där deras behov ligger. Du ser att du och ditt ledarskap har den avgörande rollen för elevernas prestationer och är öppen för feedback av skolledning och kollegor, så att undervisningen justeras och fördjupas efterhand. Du är beredd att ompröva dina tidigare tankar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du är en naturlig ledare. Om det du läst kittlar din nyfikenhet ska du söka tjänsten, för då kan du vara den person vi söker.

Arbetsplatsen

Fittjaskolan är en F-9-skola som ligger vackert vid Albysjön. Skolan har i nuläget c:a 550 elever och är en viktig del i närsamhället. Närhet till tunnelbana och E4 gör det lätt att ta sig hit. Vi jobbar mycket med språkutvecklande arbetssätt, situationsanpassat ledarskap och relationsbyggande, både för elever och vuxna.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Timavlönad

Tillträde: Tillträde 2019-08-12 el. enligt överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Camilla Beijmo Samuelsson, Rektor

Mobil: 0703342905

E-post: camilla.bejmo.samuelsson@botkyrka.se


Christian Boström, Biträdande rektor

Mobil: 0701825364

E-post: christian.bostrom@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-07-15

Ange referensnummer: A890304


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019