Störningsinformation:
Problem med felanmälan via app
Dölj meddelande
Stäng meddelande

Sommarvikarier till Silverkronan vård- och omsorgsboende i Tumba


Om arbetsplatsen

Silverkronan vård- och omsorgsboende för äldre ligger på Tumba gärde, nära Tumba centrum, grönområden och promenadvägar. Silverkronan har fem boendegrupper, varav en med finsk inriktning. Varje boendegrupp har gemensamt kök, allrum och stor altan. Lägenheterna är 28,5 kvadratmeter stora, med pentry och rymliga badrum. Boende kan ta med husdjur om man vill. Inom vård- och omsorgsförvaltningen finns vård- och omsorgsboenden där bor äldre medborgare som behöver omsorg och tillsyn dygnet runt. Här finns personal som arbetar för att skapa trygghet, delaktighet och självbestämmande. På ett vård- och omsorgsboende arbetar sjuksköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut och omsorgspersonal i team med utgångspunkt från den äldres behov och önskemål. Tillsammans med oss kan du skapa en omsorg av högsta kvalitet för våra medborgare och vi erbjuder ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

Det är många äldre som är behov av hjälp, varför vi söker dig som är intresserad att arbeta med äldre i sommar! Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och då gärna vill stötta äldre som undersköterska/ vårdbiträde inom äldreomsorgen på vård- och omsorgsboenden i Botkyrka. Ditt ansvar innebär att planera och utföra kvalificerat omsorgsarbete mot brukaren. Du förväntas uppmuntra, stödja och motivera de äldre bland annat gällande personlig hygien, omvårdnad, måltider och aktiviteter. Vi utgår från brukarens behov och önskemål i planeringen och utförandet av olika arbetsmoment. Du är ansvarstagande, har fokus på medborgaren samt har ett professionellt bemötande. Du lyssnar på och är lyhörd på den enskildes önskningar. Ditt mål är att hela tiden förbättra kvaliteten tillsammans med dina teamkollegor för att skapa en miljö där medborgaren trivs och känner sig trygg. Arbetet gäller för tjänster dag/kväll, natt och helg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som helst har gymnasieutbildning från vård- och omsorgsprogrammet, undersköterskeutbildning eller motsvarande. I din roll som undersköterska/ vårdbiträde har du ett professionellt bemötande och en vilja och förmåga att stödja andra. I arbetet behöver du vara en god kommunikatör, vara lyhörd samt kunna samarbeta med kollegor och chefer. Vidare ser vi att du har förmåga att ta ansvar och egna initiativ samt att du agerar utifrån ett etiskt perspektiv. Utifrån vår verksamhets karaktär är det även viktigt att du är flexibel och kan anpassa dig efter olika omständigheter och situationer. Du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. Vidare behöver du dator- och teknikkunskaper för att kunna dokumentera och arbeta i olika system. Du bör ha en god fysik, så att du kan stödja medborgaren i aktiviteter i det dagliga livet. Det finns arbetstekniska hjälpmedel på arbetsplatsen. Om du är intresserad av att jobba natt, ange gärna det.

Övrigt

Arbetsform

Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Vi söker vikarier främst för perioden vecka 25 till 33, så det är bra om du har möjlighet att arbeta större delen av den perioden.

Varaktighet: 11 dagar - 3 månader

Antal platser: 5


Kontaktperson(er)

Ann-Christine Östlund, Enhetschef

Mobil: 0734-21 86 95

E-post: ann-christine.ostlund@botkyrka.se


Jennie Persson, Enhetschef

Telefon: 072-746 79 00

E-post: jennie.persson1@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Kommunal

Telefon: 08-530 610 00


Sista ansökningsdatum: 2020-04-01

Ange referensnummer: von/2020:45


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Intervjuer sker löpande så vänta inte med att söka! Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2020