Stäng meddelande

Specialpedagog till vuxenutbildningen i Botkyrka sökes


Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består i att du har en rådgivande funktion gentemot ordinarie lärare och kring elever i behov av stöd. Du kommer också i samråd med ansvarig lärare och speciallärare stötta elever i behov av stöd. Du gör fördjupade kartläggningar och upprättar vid behov åtgärdsplaner tillsammans med lärare och elever.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare. Då majoriteten av våra elever läser sfi eller sva vill vi att du har svenska som andraspråk som en del i din lärarexamen. Behörighet i engelska och/eller matematik är meriterande samt studier i specialpedagogik. Specialpedagogexamen är starkt meriterande men inte ett krav. Vi vill dock att du har studier i/erfarenhet av att arbeta med elever i behov av stöd, och vana av att upprätta kartläggningar och åtgärdsprogram i synnerhet ur ett andraspråksperspektiv. Erfarenhet av sfi/vuxenutbildning är meriterande. Erfarenhet krävs.

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Botkyrka vuxenutbildning är en dynamisk arbetsplats med drygt 1000 elever inom sfi och 200 elever inom grundläggande utbildning för vuxna. Hos oss läser även ca 70 elever inom Särskild utbildning för vuxna. För att bli anställd hos oss krävs att du har engagemang, kompetens och en vilja att utveckla/utvecklas tillsammans med vår övriga personal. Till vårt stödteam söker vi nu en specialpedagog. Stödteamet består av speciallärare, studie- och yrkesvägledare samt skolledare. Tillsammans ser vi till att skapa de bästa förutsättningar för våra vuxna Botkyrkabor i behov av utbildning.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde snarast eller enligt ök. Vi intervjuar kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Niklas Almqvist, Tf rektor

Mobil: 070-258 09 95

Telefon: 070-258 09 95

E-post: niklas.almqvist@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-11-22

Ange referensnummer: A902087


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019