Stäng meddelande

Välstrukturerad skola söker lärare mot yngre åldrar


Arbetsuppgifter

Du har behörighet att undervisa i åk 1-3 och gärna även förskoleklass och 4-5. Du kommer att ansvara för det pedagogiska arbetet i den/de klasser du undervisar i. Du arbetar utifrån läroplanen och anpassar undervisningen efter eleven i strävan mot en hög måluppfyllelse och mot att eleven ska utvecklas så långt som möjligt. Lärarrollen hos oss på Banslättsskolan innebär att du blir en del av ett arbetslag där egna initiativ och idéer värderas högt. Du kommer även ingå i vårt professionsnätverk där du får både möjlighet till stöttning och utveckling.

Kvalifikationer

Du som söker är utbildad grundskollärare, gärna med så bred behörighet som möjligt. Svenska, matematik, so-ämnena, no-ämnena och engelska bör finnas med i din legitimation. Du är öppen för att använda digitala verktyg i undervisningen och du har även ett intresse av att bedriva undervisning så väl utomhus som inomhus. Erfarenhet av att arbeta med IT i undervisningen ser vi som meriterande. Som person är du strukturerad både i planering inför lektioner och i samarbete med kollegor, men också i klassrummet där din struktur är avgörande för att kunna skapa de bästa förutsättningarna för lärande. Du har även förmågan att inspirera och konkretisera ämnen laborativt.

Arbetsplatsen

Vill du vara med och utbilda morgondagens samhällsmedborgare? Har du valt läraryrket för att du vill utveckla olika lärstrategier tillsammans med kollegorna och eleverna? Vi är en skola där eleverna har arbetsro. Skolans grundstruktur stödjer ditt arbete som lärare. Vi använder it-tekniken som ett didaktiskt verktyg. Skolan är öppen mot omvärlden genom att vi bl a skypar med en skola i Goa i Indien. Banslättsskolan är en välstrukturerad, trevlig F-5 skola som ligger i ett lugnt och naturskönt område i Tullinge. Skolan har tack vare sin belägenhet en av de bästa skolgårdarna i kommunen, den är både inbjudande och variationsrik. Naturen är också något vi gärna nyttjar i vår undervisning. Vi har dessutom ett uteklassrum för NO-undervisning. Varför ska du börja arbeta på Banslättsskolan? Jo, för hos oss på Banslättsskolan har eleverna hög måluppfyllelse eftersom vi har duktiga och utbildade pedagoger, såväl förskollärare, lärare som lärare i fritidshem. Här finner man ett väl utvecklat samarbete mellan skolans pedagoger som är både berikande och stöttande. Dessutom har vi alltid ett starkt stöd av vår specialpedagog och vår speciallärare. Inte nog med det, vi har dessutom en heltidsanställd IT-strateg som gör att vardagen blir så mycket enklare när något digitalt strular. Skolans välutvecklade systematiska kvalitetsarbete hjälper dessutom till i vardagen då det, genom sin tydliga struktur, hjälper oss att planera och skapa framförhållning vilket i sin tur minskar både stressnivåer och arbetsbördor. Allt finns dessutom beskrivet i vårt årshjul som alla lärare får en introduktion till när de börjar hos oss. Trivseln bland våra elever är hög och de beskriver att de trivs på skolan för att de har bra klasskamrater, roliga raster, intressanta lektioner och att de alltid finns någon personal som de är trygga med om de vill prata om något som känns lite jobbigt. Vi har även stöd av vårt Trygghetsteam som fångar upp sådant som behöver analyseras och arbetas vidare med. Ett bra förebyggande arbete bedrivs som underlättar allas vår vardag här på Banslättsskolan. Känns det du läst angeläget - då är du varmt välkommen att söka dig till oss Med naturen som närmsta granne öppnas dessutom ännu fler möjligheter och med hjälp av trevliga och kunniga kollegor hoppas vi att du får en fantastisk tid här hos oss. Banslättsskolan har goda kommunikationer och ligger nära pendeltåg och buss. Tag gärna kontakt med oss, så berättar vi mer. Endast ansökan via länk Offentliga Jobb.


Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs. Du bör ha undervisat i åk 1-5.

Omfattning: Heltid

Löneform: Månadslön

Tillträde: Vi behandlar ansökningarna så snart de kommer in och tillsätter tjänsten.

Varaktighet: 6 månader eller längre. Tjänsten kan troligtvis övergå i en tillsvidareanställning.

Arbetstid: Dagtid. Läraravtal

Tillträde: 2020-01-08

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Birgitta Malmlöf, Rektor

Mobil: 076-115 00 23


Marie Eldberg, Biträdande rektor

Mobil: 070-182 61 41


Facklig(a) företrädare

Mikael Ekström, Lärare, Skyddsombud

Mobil: 072-596 67 19


Michael Engström, Förskollärare LF

Mobil: 070-1809032

Telefon:


Kerstin Backström, LR

Telefon: 072-596 67 19


Sista ansökningsdatum: 2019-10-28

Ange referensnummer: BAN 10194


Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsföretag.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019