Stäng meddelande

Idrottsplatsarbetare


Arbetsuppgifter

I din roll som Idrottsplatsarbetare ställs du inför en mängd olika arbetsuppgifter, ett av dom viktigaste utgörs av service och underhåll för att kommunens föreningar och medborgare ska möta välskötta och funktionsdugliga idrottsanläggningar. Kommunens idrottsanläggningar består bl.a. av ishallar, fotbollsplaner, cricketplaner, utomhusbad och sporthallar. I din roll som idrottsplatsarbetare utför du tillsyn, skötsel, underhåll samt mindre fastighetsteknik och städning av aktivitetsytor och lokaler i kommunens idrottsanläggningar. Du förväntas även vara delaktig till enhetens omvärldsbevakning och nätverkande för kunskapsutveckling samt delaktig i framtagande av långsiktiga underhållsplaner och investeringar för idrottsanläggningar.

Kvalifikationer

För att klara av detta uppdrag behöver du ha ett intresse för att arbeta med underhåll och service mot idrottsanläggningar samt en relevant utbildning/erfarenhet som idrottsplatsarbetare med erfarenhet av utvecklingsarbete inom idrottsanläggningar. Erfarenheter i samarbeten med övrig kultur- och fritidsverksamhet och kunskaper i andra språk är meriterande B-körkort är ett krav Som person har du en förmåga att se helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du har en positiv inställning till samarbete med andra människor och har lätt att relatera till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar. Kommunicerar på ett tydligt sätt. Säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter.

Arbetsplatsen

Kultur och fritidsförvaltningen, med drygt 200 anställda, svarar för att det finns ett rikt kultur-, och idrottsliv och ett mångsidigt fritidsutbud i Botkyrka kommun. Vi ansvarar för bibliotek, bad, kulturskola, konsthall, öppen fritidsverksamhet, idrottsanläggningar och folkhälsoparker. Enheten Anläggningsdriften på Bad, Idrott och motion söker nu en ny medarbetare som kan utöka och komplettera våra kompetenser.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde:

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Ingela Jansson, Enhetschef

Telefon: 070-539 16 57


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-10-24

Ange referensnummer: KOF/019:158


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019