Störningsinformation:
Eldningsförbud från torsdag 13 augusti kl. 12.
Dölj meddelande
Stäng meddelande

Legitimerad lärare i engelska och NO åk 4-6 till Kassmyraskolan


Om arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Kassmyraskolan är en F-6 skola med ca 550 elever inklusive grundsärskola. Skolan ligger i ett naturskönt, lugnt villaområde nära goda kommunikationer. Skolan har mycket hög andel utbildad och behörig personal, över 90% är legitimerade lärare. I skolan finns trygghet, livsglädje, närhet mellan personal och barn/elever samt en miljö som ger lust till kreativt skapande och lärande. Vi strävar efter att alla ska få möjlighet att växa i sin egen takt samtidigt som vi uppmuntrar till att våga lite mer. Kassmyraskolan kännetecknas av hjälpsamma kollegor som ställer upp för varandra. Kassmyraskolan har ett välfungerande elevhälsoteam bestående av skolledning, speciallärare, skolkurator, skolsköterska samt skolpsykolog. Förmåner i kommunen Alla medarbetare har rätt till ett friskvårdsbidrag på upp till 1 500 kronor per år. Det syftar till att uppmuntra till hälsofrämjande aktiviteter och en hälsofrämjande livsstil.

Arbetsuppgifter

Kassmyraskolan söker en engagerad och legitimerad lärare i NO och engelska åk 4-6. Är du dessutom behörig i flera ämnen är detta ett plus i kanten, då tjänsten kan komma att anpassas efter dina behörigheter. I arbetet ingår också att du, i nära samarbete tillsammans med dina kollegor i arbetslaget, kommer att ha mentorsansvar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig lärare, i första hand legitimerad i NO och engelska åk 4-6. Behörighet i fler ämnen är meriterande. Du har digital kompetens och ser t.ex. iPads/ chromebook som ett pedagogiskt verktyg i ditt dagliga uppdrag. Du har en god ledarskapsförmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du har stor erfarenhet av formativ bedömning samt att skapa goda relationer till eleverna då vi anser att det är vägen till välmående elever och goda kunskapsresultat. Du har erfarenhet att möta elever där de befinner sig kunskapsmässigt och socialt. Du visar engagemang och skapar goda förutsättningar för alla elever. Du kan följa upp elevernas utveckling och tydligt kommunicera denna med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du ser skolutveckling som en naturlig del av arbetet och ser det kollegiala samarbetet som en viktig faktor för att lyckas. Du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer, har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är flexibel, driftig och tar gärna egna initiativ. Var vänlig och skriv med ditt löneanspråk i din anmälan.

Övrigt

Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde den 12 augusti eller i överenskommelse med arbetsgivaren

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Pär Wilsson, Rektor

Mobil: 0725243850

E-post: par.wilsson@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Jenny Börjesson, Skyddsombud Lärarnas riksförbund

Telefon: 08-530 63740

E-post: jenny.borjesson@botkyrka.se


Helena Gautier, Lokalombud Lärarnas riksförbund

Mobil: 072 596 6682 (arbetsrum)

E-post: helena.gautier@botkyrka.se


Sista ansökningsdatum: 2020-08-02

Ange referensnummer: A883800 - Kopia (2)


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2020