Stäng meddelande

Vikarierande undersköterska natt till Botkyrka


Om arbetsplatsen

Inom vård- och omsorgsförvaltningen finns vård- och omsorgsboenden där bor äldre medborgare som behöver omsorg och tillsyn dygnet runt. Här finns personal som arbetar för att skapa trygghet, delaktighet och självbestämmande. På ett vård- och omsorgsboende arbetar sjuksköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut och omsorgspersonal i team med utgångspunkt från den äldres behov och önskemål. Tillsammans med oss kan du skapa en omsorg av högsta kvalitet för våra medborgare och vi erbjuder ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är genuint engagerad och intresserad av att arbeta natt inom äldreomsorgen där du möter många olika målgrupper, vill utvecklas och bidra till verksamhetens hållbara utveckling. Arbetet innebär att du: -Arbetar nära de boende utifrån ett salutogent förhållningssätt -Utför omvårdnads- och serviceinsatser i vård- och omsorgsboende -Utför daganteckningar i vårt verksamhetssystem -Utför HSL-uppgifter efter delegation -Är en bidragande kraft i vår utveckling, då verksamheten ständigt utvecklas för att möta de boendes olika behov och framtidens krav.

Kvalifikationer

-Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande formell utbildning -Goda kunskaper i omvårdnad- och serviceinsatser -Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift -Datorvana -Erfarenhet av undersköterskearbete är meriterande -Goda demenskunskaper samt arbetslivserfarenhet inom demensområdet är meriterande - Erfarenhet av att arbeta natt är meriterande För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du: -Är ansvarsfull och har ett gott omdöme -Tar egna initiativ och kan arbeta självständigt -Är flexibel då vår verksamhet kan variera i vårdtyngd -Är lösningsorienterad

Övrigt

Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Timavlönad, timavlönad allmän visstidsanställning

Tillträde: Enligt överenskommelse snarast.

Varaktighet: 3-6 månader

Antal platser: 2


Kontaktperson(er)

Jennie Persson, Enhetschef

Telefon: 072-746 79 00

E-post: jennie.persson1@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Lena Fjällborg, Kommunal Facklig kontaktperson

Mobil: 070-22395080


Sista ansökningsdatum: 2020-02-16

Ange referensnummer: A929948


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Vi ser gärna att du skickar in din ansökan snarast då intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2020