Stäng meddelande

Biståndshandläggare


Arbetsuppgifter

Vi söker nu fyra biståndshandläggare för visstidsanställning. Som biståndshandläggare arbetar du med att utreda, dokumentera, bedöma och fatta beslut om insatser enligt Socialtjänstlagen. Arbetet innebär att du till stor del planerar och genomför utredningar självständigt men vid behov också i samråd med kollegor och/eller sektionsledare och verksamhetschef. Arbetet innebär mycket samarbete, såväl internt som externt. Biståndshandläggarna är indelade utifrån geografiskt område samt i vårdplaneringsteam. Som nyanställd får du introduktion av en handledare med vilken du tillsammans med gör genomgång av rutiner, system och arbetssätt. Tjänsterna är tidsbegränsade till 2019-12-31. Intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med din ansökan!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är socionom eller har annan jämförbar akademisk utbildning. Du har goda kunskaper om aktuell lagstiftning inom området. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av socialarbete inom äldreomsorgen. God samarbetsförmåga är en självklarhet. Vi ser mångfald bland våra anställda som en framgångsfaktor och ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. B-körkort är önskvärt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Arbetsplatsen

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd och service till äldre och personer med funktionsnedsättning. Förvaltningen har cirka 1 100 tillsvidareanställda och har en budget på cirka 900 miljoner kronor. Vi erbjuder ett stimulerande arbete med flexibla arbetstider, ett gott arbetsklimat och goda utvecklingsmöjligheter. Myndighetsavdelningen består av två verksamheter med varsin verksamhetschef, uppdelade i SoL över 65 år samt LSS och SoL under 65 år. Här arbetar biståndshandläggare inom SoL och LSS, boendesamordnare, avgiftshandläggare och administratörer. Verksamheterna samlas under en gemensam myndighetschef.


Arbetsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Antal platser: 4


Kontaktperson(er)

Henrik Thorstensson, Verksamhetschef

Telefon: 0708861089

E-post: henrik.thorstensson@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Facklig kontaktperson

Telefon: 0853061000


Sista ansökningsdatum: 2019-02-20

Ange referensnummer: C24926


Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018