Stäng meddelande

Förskollärare med specialkompetens inom Autismspektrat


Arbetsuppgifter

• Arbete med barn med autismspektrumtillstånd • Tydliggörande pedagogik • 1-1 aktiviteter

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill arbeta med barn med autismspektrumtillstånd. Vi söker dig som har förskollärarutbildning. Vårt arbetssätt är tydliggörande pedagogik och vi arbetar i 1-1 situationer med barnen, samtidigt som vi arbetar med socialt samspel i grupp. Vi ser gärna att du har stort intresse för detta specifika arbetssätt. Arbetslaget deltar i kontinuerlig handledning av en specialpedagog. Vi har ett nära samarbete med Autismcenter. Erfarenhet är ett krav. TAKK-kompentens är meriterande

Arbetsplatsen

Förskolan Solen är en liten verksamhet i norra Botkyrka med plats för sex barn. Solen är en del av en större förskola, Förskolan Staren.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde:

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Youssra Gatri Zoghlami, Biträdande Förskolechef

E-post: yousra.gatri.zoghlami@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-10-31

Ange referensnummer: A900688


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019