Stäng meddelande

Biträdande rektor


Arbetsuppgifter

Som biträdande rektor på Tallidsskolan blir du en del av skolans ledningsgrupp som består av rektor och ytterligare en biträdande rektor. Tillsammans är vi ansvariga för verksamhetens arbets- och utvecklingsorganisation och arbetar därmed ständigt med kvalitetsutveckling av verksamheten. Du kommer att ha närmaste personal- och elevansvar för vår förskoleklass och fritidshem, ha övergripande samordningsansvar för vårt trygghetsarbete på skolan samt delta i skolans elevhälsoteam. Vi söker en biträdande rektor som har vilja att göra skillnad för våra elever. Ditt ledarskap präglas av ödmjukhet, engagemang och framtidstro där du har elevernas bästa i fokus samt gynnsamma förutsättningar för medarbetarnas uppdrag. Detta i form av aktivt närvarande i klassrum och lärsituationer, samarbete med socialtjänst och andra externa resurser, värdegrundsarbete, NPF-anpassande av verksamheten, samverkan mellan skola/fritidshem och samordnande av rasterna så att de är trygga, roliga och meningsfulla. Tillsammans ska vi skapa bästa förutsättningar för elevernas utveckling och lärande.

Kvalifikationer

Du är legitimerad förskollärare, fritidshemslärare/fritidspedagog eller grundskollärare mot de lägre åldrarna. Rektorsutbildning och erfarenhet av skolledararbete är meriterande. Erfarenhet av pedagogiskt arbete är ett krav. Du är förtrogen med skolans styrdokument och dokumentationskrav. Du tycker om att samarbeta och jobba i team där utmaningar är en drivkraft.

Arbetsplatsen

Tallidsskolan är en tvåparallellig F-6 skola som ligger i Fittja, norra Botkyrka. Vi ha ca 300 elever. Skolan har en väl fungerande verksamhet där vi lägger stor vikt vid språkutvecklande arbetssätt och specialpedagogiskt förhållningssätt. Hos oss är förväntningarna och ambitionsnivån höga och engagemanget på topp. Vi arbetar för att skapa kvalitativ undervisning och trygghet med god arbetsro för våra elever. Tallidsskolans vision är: Vi vill skapa en skola där alla ges möjlighet att bli det bästa vi kan bli. Alla ska få uppleva känslan av jag vill, jag kan, jag drömmer, jag vågar.


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Efter överenskommelse.

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Eva Udo, Rektor

Mobil: 0708-89 19 73

E-post: eva.udo@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare


Sista ansökningsdatum: 2019-11-18

Ange referensnummer: A911503


Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska. Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019