Stäng meddelande

Arbetshandledare/Stödassistent


Arbetsuppgifter

Du bör vara en driven och initiativrik person som klarar av att hantera oplanerade situationer och bemöta våra deltagare. Du har i ditt dagliga arbete ett stort egenansvar och måste kunna lägga upp arbetet utifrån individernas behov och förmåga i samarbete med de företag vi är på samt med dina kollegor. Det är en fördel om du är praktiskt lagd och tycker om att arbeta utomhus. I dagsläget bedriver vi verksamhet på idrottsplatser runt om i kommunen och du behöver därför ha körkort för att ta dig och deltagare till dessa platser. Arbetsuppgifterna är att handleda och ge stöd för deltagarna på arbetsplatsen. För deltagarna upprättar du genomförandeplaner och annan relevant dokumentation i vårt system ProCapita.

Kvalifikationer

Lämplig utbildning kan vara Vård och Omsorgsprogrammet eller relevant högskoleutbildning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi dokumenterar och kommunicerar helt digitalt så mycket god dator och dokumentationsvana krävs. Körkort krävs

Arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Daglig verksamhet på företag är en del av Botkyrka kommuns dagliga verksamhet för personer med utvecklingsstörning eller förvärvad hjärnskada och som har insatsen enligt LSS. Vi finns på många platser runt om i kommunen både som företagsplacerade grupper och i egen regi i samverkan med både kommunala och privata utförare. Vi växer och behöver nu utöka med en medarbetare, som blir en del av ett team på 25 personer med högt i tak, utvecklingsinriktning och höga ambitioner. Låter detta spännande och du dessutom har rätt kvalifikationer så ska du absolut ta och söka! Endast digitalt och kort ansökningstid! Titta gärna på vår film för att få se hur vi arbetar. https://www.youtube.com/watch?v=jhlDbKsxEe8


Arbetsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Efter överenskommelse och under förutsättning att erforderliga beslut fattas Vi tillämpar provanställning 6 månader Vid anställning krävs utdrag från polisens belastningsregister.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal platser: 1


Kontaktperson(er)

Annika Gindin, Enhetschef

Telefon: 070-889 19 49

E-post: annika.gindin@botkyrka.se


Malin Persson, Verksamhetsledare

Telefon: 076-1150089

E-post: malin.persson@botkyrka.se


Facklig(a) företrädare

Maria Stjernevall , Kommunal

Telefon: 072-728 22 30

E-post: mara.stjernevall@botkyrka.se


Sista ansökningsdatum: 2019-05-29

Ange referensnummer: A847049 - Kopia


Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 oktober 2018