Störningsinformation:
Fortsatt hög vattenförbrukning
Dölj meddelande
Stäng meddelande

Jobba som socionom i Botkyrka

Bild

I Botkyrka kommun har du som är socionom stora möjligheter att hitta ett jobb som passar dig och som ger dig chans att utvecklas. Vi arbetar till exempel med barn och unga, äldre, personer med funktionsnedsättning, familjestöd, socialpsykiatri, ekonomiskt bistånd, beroende, missbruk och boendefrågor.

Vi söker dig som är socionom och vill göra skillnad på riktigt. Vi finns till för våra medborgare och vårt uppdrag är att de ska känna sig delaktiga och kunna påverka sin vardag och omsorg. Att arbeta utifrån medborgarens fokus ställer krav på mod, idérikedom och framåtanda. Vi ligger i framkant och jobbar med ett flertal spännande arbetssätt för att förbättra vardagen för våra medborgare. Exempelvis jobbar vi teambaserat och tillitsstyrt inom socialtjänsten, vilket innebär att vi hela tiden ökar samverkan inom olika delar av organisationen.

Vårt erbjudande

Våra medarbetares kompetens är en av de viktigaste förutsättningarna för vårt uppdrag. När du arbetar i Botkyrka kommun får du en grundlig introduktion till din roll, kontinuerlig kompetensutveckling och goda möjligheter till en fortsatt karriär inom kommunen. Utöver det erbjuder vi ett flertal andra förmåner.

  • En lön som är individuell, jämställd och där löneöversyn sker varje år tillsammans med din chef. Du har även möjlighet att löneväxla och få fler semesterdagar.
  • Möjlighet till årsarbetstid. Det ger dig inflytande över din arbetstid och utrymme för ett flexibelt arbetssätt.
Vill du bli kontaktad av oss angående socionomtjänst i Botkyrka kommun?  * (obligatorisk)
Vill du bli kontaktad av oss angående socionomtjänst i Botkyrka kommun?
Socionomer i Botkyrka berättar

test

Frida är en återvändare

Frida Petersson är socionomen som återvände. Med gedigen erfarenhet inom äldreomsorg arbetar Frida idag som utvecklingsledare i Botkyrka.


test

Bryter ny mark med sina kollegor

Karin Bergström är socionom och jobbar som kvalitetsledare inom socialtjänsten i Botkyrka. En viktig roll i organisationens nya arbetssätt.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 18 november 2019
Näringsliv & arbete