Stäng meddelande

KLUMP Subtopia

KLUMP är en del av Subtopia och där får kreatörer stöd och möjlighet att visa upp och dela sina tankar.

KLUMP Subtopia är en inkubator och en arbetsplats för innovation och idéer. Här arbetar entreprenörer med att utveckla sina visioner till hållbara företag inom de kulturella, sociala och kreativa näringarna. KLUMP erbjuder coaching, en bekräftande miljö och ett flexibelt kontor.

I KLUMP kan små företag i utveckling få en arbetsplats med allt som hör där till: skrivare, kaffe, lunchhak, uppkoppling, mötesrum och framförallt arbetskamrater som befinner sig i samma situation. Utöver det professionella stödet är samtalen vid fikabordet en viktig del av att stärkas och utvecklas som entreprenör och företagare.

När du kommer med en idé, eller ett företag i utveckling till KLUMP bedömer vi inte din företagsidé. Om DU tror på din idé och tycker att KLUMP är rätt plats att utveckla den på är vårt mål att ge dig verktyg för att realisera ditt företag. Låter det bra? Ansök idag:

KLUMP är en del av Subtopia och drivs av samma vision; att göra världen lite bättre. KLUMP är också en del av Kreativa Botkyrka. Genom att stödja KLUMP Subtopia vill Botkyrka kommun bidra till en plats där Botkyrkabor får möjlighet att utveckla hållbara företag inom kulturella och kreativa näringar samt företag med sociala drivkrafter. KLUMPs långsiktiga mål är att bidra till en ekonomisk, social och konstnärlig tillväxt lokalt och regionalt.

Vill du veta mer? Kontakta då verksamhetsledare Martin Q Larsson på klump@subtopia.se eller Tel: +46 (0)739 60 70 26

Länk till Klumps webbsida(öppnas i nytt fönster): https://www.subtopia.se/klumplänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Skriv ut
Senast uppdaterad: 5 oktober 2018
Näringsliv & arbete