Stäng meddelande

Fanzingo - för dig som är ung med idéer inom film, radio och media

Dina idéer blir till verklighet i samarbete med professionella.

Hos oss lär du dig berätta din historia. Du kan lära dig att spela in, redigera och få ut dina färdiga produktioner till andra.

Varför gör vi det? För att vi tror att din röst kan förändra samhället.

Vill du göra musik eller radio? Eller har du en filmidé som du vill genomföra? Du kanske vill få ut dina tankar i text? Kom till Fanzingo. Vi lyssnar på dig, coachar fram de bästa idéerna och hjälper dig utveckla din potential.

Medieverkstad

Varje torsdag klockan 17-20 är det öppen medieverkstad på Fanzingo. Då kan du som är mellan 13-25 år prova på att göra radio, film, musik mm. Alla är välkomna, nybörjare såväl som experter. På medieverkstan får du hjälp och coachning för att skapa ett eget projekt som berättar din historia. Du kan få hjälp med att starta ett nytt projekt eller att komma vidare med någonting som du redan har påbörjat.

Filmbasen

Sedan 2008 driver Fanzingo Stockholms nya plattform för unga filmare. Den heter Filmbasen och organiseras tillsammans med Film Stockholm – Stockholms Läns Landsting. Besök och bli medlem på filmbasens webbcomunity. Där kan du läsa mer om hur du som är ung filmare (14 – 30 år) kan söka stöd, gå på kurser, låna teknik och en massa annat filmgott. Du hittar länken under rubriken "Läs mer" till höger på sidan.

Coaching

Har du en fet idé? Något som rör media, radio, film, musik eller historier? Eller är din idé bara galen? Snacka med Fanzingo. Vi har coacher som är experter på att hjälpa dig att hitta nästa steg. Varje torsdag mellan 17-20 har vi öppen projektcoachning på Fanzingo. Då kan du komma hit med din idé och få hjälp att gå vidare. Hur gör man film av ditt manus? Radio av din pjäs? Musik av ditt riff? Kom hit så sätter vi oss och snackar om din idé och hur du kan gå vidare.

Kontakt

För mer info eller frågor, kontakta:

Annika på annika@fanzingo.se eller Micael på micael@fanzingo.se.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 20 september 2017
Näringsliv & arbete