Stäng meddelande
Näringslivsnytt Botkyrka

Näringslivsnytt

Näringslivsnytt är en av kommunens informationskanaler till dig som företagare.

​Näringslivsnytt är ett nyhetsbrev för dig som är intresserad av frågor som rör näringslivet i kommunen. Här får du inbjudningar till intressanta event både från kommunen och företagsfrämjande organisationer​.

Brevet kommer ut per mail sex gånger per år. Se listan nedan för tidagare utskick.

Ta del av Näringslivsnytt

Vill du prenumerera på näringslivsnytt? Klicka på länken nedan och fyll i namn och e-post i formuläret så landar nyhetsbrevet i din mejlinkorg!

Klicka här för att ta del av Näringslivsnyttlänk till annan webbplats

 

Dataskyddsförordningen - GDPR

Viktig information för dig som prenumererar på Näringslivsnytt!

Fredagen den 25 maj träder en ny dataskyddsförordning i kraft. Dataskyddsförordningen (GDPR) gäller som lag i alla EU:s medlemsländer från och med den 25 maj 2018. Förordningen innebär stärkta rättigheter för den enskilde när det gäller personlig integritet.

Om du inte vill att vi sparar dessa uppgifter ber vi dig att följa länken längst ned i det nyhetsbrev du har fått i din mailinkorg för att avsluta prenumerationen. Det kommer innebära att du inte längre kommer att näringslivsenhetens nyhetsbrev. Man kan även skicka iväg ett mail till foretag@botkyrka.se.

Du som prenumererar på näringslivsenhetens nyhetsbrev finns med i Botkyrka kommuns företagsregister. Vi som sparar prenumerantlistan har ett ansvar att aldrig sprida dina personuppgifter till någon annan part. Du har rätt att när som helst begära att adressen tas bort ur vår utskickslista. Vi hoppas dock att du är nöjd med vårt nyhetsbrev Näringslivsnytt som skickas ut sex gånger om året och att du fortsätter att prenumerera.

För mer detaljerad information om hur Botkyrka kommun hanterar personuppgifter se länk nedan.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 27 september 2018
Näringsliv & arbete