Stäng meddelande

Starta eget företag

Funderar du på att starta företag? Det finns mycket hjälp att få för dig som vill starta företag. Nedan presenterar vi några verksamheter som du kan få hjälp av.

Näringslivscenter

Näringslivscenter hittar man i kommunhuset i Tumba. Här erbjuds du som medborgare i Botkyrka kommun starta-eget-kurser året runt samt indivduell rådgivning i samarbete med NyföretagarCentrum Botkyrka-Huddinge.

Verksamt.se - samlad service från myndigheter

På Verksamt.se finns information och e-tjänster som du som ska starta eller driver företag har nytta av. Webbplatsen drivs av Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket. Här registrerar du ditt företag och får hjälp med att starta, driva, utveckla och avveckla ditt företag.

Verksamt.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Verksamt.se - skapa en checklista

För dig som ska starta företag och behöver veta vad du måste göra när du ska starta företaget. På www.verksamt.se kan du välja vilken företagsform du ska starta och svara på några enkla frågor så får du information och länkar som är anpassade till din situation.

https://www.verksamt.se/alla-e-tjanster/din-checklista länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Verksamt.se/stockholm

Här hittar man många intressanta organisationer, nätverk och aktiviteter för dig som funderar på att starta eller vill utveckla ditt företag i Stockholms län.

T.ex. Hitta personlig hjälp - Fyll enkelt i var och vad du vill ha hjälp med så matchas dina behov med de personer i länet som, kostnadsfritt, kan hjälpa just dig. Du får direkta kontaktuppgifter till den person som bäst kan hjälpa dig.

Hitta mötesplatsen – i kalendariet finns flertalet evenemang, nätverksträffar, utbildningar och seminarier samlade. Där kan du som företagare se vilka möjligheter som finns att möta andra som du och var du kan få mer kunskap om att driva företag.

 

Skriv ut
Senast uppdaterad: 1 mars 2018
Näringsliv & arbete