Störningsinformation:
Fortsatt hög vattenförbrukning
Dölj meddelande
Stäng meddelande

Näringslivscenter

Näringslivscenter hittar du i kommunhuset på Munkhättevägen 45 i Tumba. Här kan du få stöd och rådgivning i olika frågor som berör ditt företagande av näringslivsenheten, eller få hjälp med att komma i kontakt med rätt person för ditt specifika ärende.

Kontakta oss på Näringslivcenter

Näringslivschef - Gustav Fridlund

Ansvarar för övergripande näringslivsarbete, strategiska frågor, etablering och kontakter. Vid frågor gällande mark och etablering, vänliga kontakta mig via epost.

Telefon: 073 421 87 85
gustav.fridlund@botkyrka.se


Gustav

Näringslivsstrateg - Mariam Yousif Baythoon


Telefon: 070 352 97 83
mariam.baythoon@botkyrka.se


Gustav

Näringslivssamordnare - Dilek Bozkir

Dilek arbetar med frågor som rör företagsklimat, kommunikation och mötesplatser.

Telefon: 072 5130260
dilek.bozkir@botkyrka.se


Gustav

Företagslots - Rana Malaki

Telefon: 072 585 16 40
rana.malaki@botkyrka.se

Gustav
Boka tid för bygglovsrådgivning
Nyhetsbrevet Näringslivsnytt

​Näringslivsnytt är ett nyhetsbrev för dig som är intresserad av frågor som rör näringslivet i kommunen. Här får du inbjudningar till intressanta event både från kommunen och företagsfrämjande organisationer​.

Brevet kommer ut per mail sex gånger per år.

Ta del av Näringslivsnytt

Vill du prenumerera på näringslivsnytt? Klicka på länken nedan och fyll i namn och e-post i formuläret så landar nyhetsbrevet i din mejlinkorg!

Klicka här för att ta del av Näringslivsnyttlänk till annan webbplats

Dataskyddsförordningen - GDPR

Viktig information för dig som prenumererar på Näringslivsnytt!

Fredagen den 25 maj träder en ny dataskyddsförordning i kraft. Dataskyddsförordningen (GDPR) gäller som lag i alla EU:s medlemsländer från och med den 25 maj 2018. Förordningen innebär stärkta rättigheter för den enskilde när det gäller personlig integritet.

Om du inte vill att vi sparar dessa uppgifter ber vi dig att följa länken längst ned i det nyhetsbrev du har fått i din mailinkorg för att avsluta prenumerationen. Det kommer innebära att du inte längre kommer att näringslivsenhetens nyhetsbrev. Man kan även skicka iväg ett mail till foretag@botkyrka.se.

Du som prenumererar på näringslivsenhetens nyhetsbrev finns med i Botkyrka kommuns företagsregister. Vi som sparar prenumerantlistan har ett ansvar att aldrig sprida dina personuppgifter till någon annan part. Du har rätt att när som helst begära att adressen tas bort ur vår utskickslista. Vi hoppas dock att du är nöjd med vårt nyhetsbrev Näringslivsnytt som skickas ut sex gånger om året och att du fortsätter att prenumerera.

Näringslivscenter på Facebook

Håll dig kontinuerligt uppdaterad med näringslivsnyheter från Botkyrka kommun genom våra olika kanaler på sociala medier:

På vår Facebooksida lägger vi upp de senaste nyheterna och kommande aktiviteter för Botkyrkas företagare. Följ oss gärna på: Botkyrka Näringsliv.länk till annan webbplats

Skriv ut
Senast uppdaterad: 27 januari 2020
Näringsliv & arbete