Translate

Telefon

Kontakt

Öppna mobilmenyn

Nyhet

Årets Unga Företagare i Stockholms län 2021 är Ali Khalil, Saleh Karrani och Shafik Muwanga

16 juni 2021

Näringsliv och företag

Med sitt företag Miljonbemanning AB, som är baserat i Alby, har Ali Khalil, Saleh Karrani och Shafik Muwanga utsetts till Årets Unga Företagare i Stockholms län 2021.

Utmärkelsen delas ut av organisationen Företagarna och går till en entreprenör under 35 år som genom framgångsrikt företagande bidrar till lokalsamhället och är en förebild för andra. De tre företagarna har nu chans att ta hem den ärofyllda titeln som Årets Unga Företagare i Sverige. Riksfinalen hålls den 15 oktober 2021 i Blå hallen i Stockholms Stadshus.


Mer om utmärkelsen kan du läsa om på Företagarna.se

Läs mer om Miljonbemanning AB här

Årets Unga Företagare i Stockholms län 2021

Miljonbemanning AB

På bilden visas Ali Khalil, Saleh Karrani och Shafik Muwanga med ett diplom, en pokal och en stor blombukett i handen. Foto: Företagarna.

Företaget Miljonbemanning AB drivs av Ali Khalil, Saleh Karrani och Shafik Muwanga. De har tilldelats utmärkelsen Årets Unga Företagare i Stockholms län 2021 för att de genom framgångsrikt företagande bidrar till lokalsamhället och genom att vara en förebild för andra. Foto: Företagarna

Motivering

Årets Unga Företagare i Stockholms län har byggt sitt framgångsrika företag ur en frustration kring den outnyttjade kompetensen som de var omgivna av i miljonprogrammet där de växte upp. Med ett tydligt mål att visa arbetsmarknaden den kompetens som finns i förorten växte kreativiteten och idag arbetar de bland annat med en VR-lösning för validering av arbetssökandes färdigheter. Med en stor passion och enorm drivkraft har våra vinnare skapat ett framgångsrikt företag med stabil tillväxt som givit många människor möjligheten till ett jobb genom att våga tänka annorlunda i rekryteringsprocessen. Ett koncept som inte bara är lönsamt för ägarna utan också för hela vårt samhälle.

Ett stort grattis till vinnarna!

Andra har även läst