Öppna mobilmenyn

Nyhet

Ny podd inspirerar om kultur, fritid och idrott i Botkyrka

04 maj 2021

Kommun och politik

I den nya podden Koffesnacket får du träffa medarbetare från kultur- och fritidsförvaltningen. De berättar om vilket arbete de gör för att Botkyrkabor ska få en roligare, friskare och en mer aktiv och kreativ vardag.

–Idén med podden kom ur ett behov av mer internkommunikation på förvaltningen, säger Helena Hellström, kultur- och fritidsdirektör i Botkyrka och fortsätter;

–Det var också ett bra sätt för mig, som ny i rollen som direktör, att få komma närmare och lära mig mer om våra verksamheter.

I podden tar vi reda på hur kultur- och fritidsförvaltningens arbete hänger ihop med de politiska målen, vad vi gör i våra olika verksamheter och vad det betyder för Botkyrkaborna.

Alla ska känna att de kan lyckas, avsnitt 1

I första avsnittet får vi träffa Mari-Ann Henriksson, musikpedagog på kulturskolan och Iréne Cederborg, handläggare för funktionshindersfrågor. De berättar om sitt arbete med funkisverksamhet och hur viktigt det är för alla att känna att de kan lyckas.

–Jag hoppas att vi med podden kan öka kunskapen om våra olika uppdrag inom förvaltningen, att vi ska inspirera varandra och att vi ska komma på nya idéer till samarbeten som gör Botkyrkabornas vardag bättre, roligare och mer hälsosam.

Om koffesnacket

Koffesnacket är en ordlek mellan förkortningen av kultur- och fritidsförvaltningen, alltså kof, och kafé och kaffe vilket blir koffesnacket! En stund för fika och snack om kultur och fritid i Botkyrka!


Lyssna på koffesnacket